ÇYDD'den Eski Yıla Veda Yeni Yıla Merhaba Kermesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Kordon'unda eski yıla veda yeni yıla merhaba kermesi düzenlendi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından lise ve üniversite öğrencilerine verilen bursları destekleme amacı ile eski yıla veda ,yeni yıla merhaba  kermesi düzenlendi.Düzenlenen kermeste giyecek ve yiyecek gibi ürünler uygun fiyatlara satıldı.
Düzenledikleri kermes hakkında açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli “Bugün burada Çağdaş Yaşamı senede bir defa yapmakla izinli olduğu kermesi yapıyoruz. Eski yıla veda yeni yıla merhaba gibi olsun diye kermesi sene sonuna denk getirdik. Hem de burs verdiğimiz öğrencilerde biraz eksiğimiz kalmıştı onlara yeni burs sağlamak amacıyla yaptık. Bu sene 146 öğrenciye burs veriyoruz. Bununla da çok övünüyoruz. Lise ve üniversite öğrencilerimiz var. Öğrencilerimizden 5 tanesinin çok ihtiyacı vardı. Bunlar yedeğe kalmışlardı. Bugün ki kermesle belki o 5 öğrenciye destek sağlarız” diye konuştu.
“BELEDİYEMİZ VE ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNİ YANIMIZDA HİSSETTİK”
Türkan Saylan’ın kurmuş olduğu bir dernek olduklarını ifade eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli “Bizim şubemizin bu sene 25. yılı. Bu sene 25. yılımız için birçok etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerin en büyüğü belediyemizin desteğiyle sahildeki Türkan Saylan Anıtı oldu. Bugün de seneyi kermesle bitiriyoruz. Çok büyük ilgi gördü. Belediyemiz ve üyelerimizin desteğini yanımızda hissettik. Çok güzeldi” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN