DİYADİN VE CİZRE'DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Göcek Deniz Temiz Ortaokulu ve Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencileri ve ailelerinin ev sahipliğini yaptığı misafir öğrenciler, katıldıkları etkinliklerde keyifli zaman geçirdiler. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Fethiye’ye gelen çocuklar ilk olarak 22 Nisan günü Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret ettiler. Kaymakam Alper Balcı çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Daha sonra Göcek’e geçerek Göcek Gecesi Korteji’ne katıldılar.
23 Nisan günü Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen festivale katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler. Festival sonrası Ölüdeniz ve Kayaköy’ü ziyaret ettiler.
24 Nisan günü Göcek’teki koyları gezen öğrenciler, Fethiye Fotoğraf ve Sinema Derneği üyeleriyle beraber fotoğraf çekimi yaptılar.
25 Nisan günü Fethiye Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından fotoğraf eğitimi verilirken, Fethiye’yi kuşbakışı görecekleri Fethiye Kalesi ve seyir tepesini ziyaret ederek fotoğraf çekimi yaptılar.  Aynı gün, yarım ada turu atan çocuklar Amintas Kaya Mezarlığı’nı ziyaret ederek bilgi aldılar.
26 Nisan günü, Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı katkılarıyla ebru eğitimi alan öğrenciler son olarak Teleferik binerek Babadağ’a çıktılar.
DİYADİN VE CİZRE'DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜDİYADİN VE CİZRE'DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜDİYADİN VE CİZRE'DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN