Dünya Kenti Muğla vizyonu için Fethiye'de önemli adımlar

'Dünya Kenti Muğla' vizyonuyla yolu çıkılan projede Muğla Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Fethiye Otelciler Birliği'ne ziyaret düzenlendi. Programda, Fethiye'nin turizmdeki önemine dikkat çekilerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’yı dünyaya tanıtmak için “Dünya Kenti Muğla” vizyonuyla yolu çıkılan projede Muğla Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Celal Cem Dengiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası İlişkiler Danışmanı Erhan Ayaz, Fethiye’ye gelerek Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, Başkan Yardımcısı Ercan Torunoğulları ve üyeleri ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında düzenlenen programda Fethiye’nin turizmdeki önemine dikkat çekilerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

“Amacımız Muğla’yı dünyaya tanıtmak”
Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası İlişkiler Danışmanı Erhan Ayaz, “Otelciler Birliği’ni ziyaret ettik. Teker teker diğer ilçeleri de ziyaret edeceğiz. Fikir alış verişinde bulunacağız. İlçeler ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin senkronize olması çok değerli. Muğla, önemli bir turizm destinasyonu. Amacımız Muğla’yı dünyaya tanıtmak.  Bu doğrultuda Ahmet Başkan, yüz dünya kentine mektup gönderdi. Güzel geri dönüşler aldık.”

“Ziyaretlerimize Fethiye ile başladık”
Muğla Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Celal Cem Dengiz, “Dünya kenti Muğla vizyonuyla yola çıkıldı. Bu vizyon doğrultusunda Dış İlişkiler Dairesi kuruldu. Temel vizyonumuz, Muğla denildiği zaman akıllarda çağrışım yapılması. Bu kapsamda ilçelere ziyarete başladık. Fethiye ile bu işe başlamak istedik. Fethiye önemli bir ilçe.”

“Ülke turizmini geliştirmek için çalışacağız”
Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, “Bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyorum. Hep beraber ülke turizmin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ülkemizde daha kaliteli misafir portföyü oluşturmak adına iş birliği içinde neler yapabileceğimiz hakkında çalışacağız. İnşallah 2024 yılını kazasız ve belasız bir şekilde atlatırız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN