Duyarlı Rus vatandaşlar sahili temizledi

Hafta sonu Fethiye'de etkili olan rüzgarlı hava Ölüdeniz Sahili'nde denize atılan izmaritler sahili kirletti.Fethiye'de yaşayan iki Rus vatandaş Ölüdeniz sahilinde biriken izmaritleri topladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de yaşayan iki Rus vatandaşı Igor Fedorenko ve Angie Babenko Türk vatandaşlarına bile örnek olabilecek bir davranış sergilediler. Ölüdeniz Sahili’nde aşırı rüzgar nedeni ile denize atılan izmaritler sahilde kötü bir görüntü oluşturdu.İki Rus Ölüdeniz Sahili’nde oluşan bu kötü görüntüden rahatsız olarak sahilde biriken izmaritleri elleri ile topladı. Sahilde temizlik yapan Rus vatandaşları Igor Fedorenko ve Angie Babenko yaptıkları açıklamada “Rusyalıyız. Sahil çok kirli. Burayı temizliyoruz.  Bu Ölüdeniz’e yakışmıyor. Burayı hep birlikte temizlemeliyiz” dediler.
‘’BÜTÜN FETHİYE HALKINI PAZAR GÜNÜ BURAYA BEKLİYORUZ’’
Igor Fedorenko ve Angie Babenko adlı iki Rus vatandaşının yaptığı bu temizlik Öküdeniz’de bulunan Nurettin Nacar isimli vatandaşın dikkatini çekti.Nurettin Nacar Rusların yaptığı bu temizliği kayda aldı.
İkius vatandaşının böyle bir davranış sergilemelerinin kendisini duygulandırdığını ifade eden Nurettin Acar “Ölüdeniz’e yolu düşen vatandaşlarımız kısa bir süre bile olsa sahilde bu şekilde temizlik yapsın.Herkesi Ölüdeniz’e hem gezmeye hem de sahil temizliği yapmaya davet ediyorum”diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN