Akdeniz Bölgesi Haberleri

Akdeniz Bölgesi Haberleri

Akdeniz Bölgesi' nde Unutulmaz Yerler

Akdeniz Bölgesi, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biridir. Berrak suları, altın kumları, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor.

Domates ve Biber birinci sırada

Batı Akdeniz Bölgesi'nin 100 günlük ihracatında, domates yüzde 33 artış ve 115 milyon 834 bin dolar gelirle sanayiden madene tüm sektör ve ürünleri geride bıraktı. İkinci sıradaki biber yüzde 47 artışla, 89 milyon doları aştı.

Bizim Çocuklar Neredeler

Geçtiğimiz yıl sadece Muğla’yı ya da Fethiye’yi değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesini ING Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden tek takım durumunda bulunan, ancak ligin son maçında küme düşen Fethiye Belediyespor bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) orta sıralar için mücadele ediyor. Biz de geçen sezon takımın ana omurgasını oluşturan bazı oyuncuların bu sezon nerelerde neler yaptıklarını sizler için araştırdık.

LH Fethiye Belediyespor, Büyükçekmece'yi ağırlayacak

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 29.haftasında kendi evinde İstanbul ekibi Büyükçekmece'yi ağırlayacak.

Sayı Kralı Rıcky Ledo Fethiye'de 

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan ve ilk kez yükseldiği süper ligde tutunma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligde kalma adına önemli bir transfer gerçekleştirdi.

Fethiye’den Monaco'ya

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un Amerikalı oyuncusu Branden Frazier Fransa ligi Pro A takımlarından AS Monaco'ya transfer oldu.

LH Fethiye Belediyespor lidere konuk oluyor 

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kulübü yöneticileri bu Pazar günü İstanbul’da oynanacak Anadolu Efes maçından önce takımın Beşkaza Spor Salonu’ndaki antrenmanını ziyaret ederek oyunculara moral desteği verdiler.

Fethiye Beşiktaş deplasmanında

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan LH Fethiye Belediyespor, ligin 21. haftasında Beşiktaş'a konuk oluyor.

LH Fethiye Belediyespor’dan açıklama

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kulübünün Başkanı İzzet Durak, bu haftasonu oynanacak zorlu OGM Ormanspor maçı öncesinde yazılı bir açıklama yaptı.

Fethiye’nin ölüm kalım maçı  

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 20. haftasında OGM Ormanspor’u konuk edecek. 

Fenerbahçe Fethiye’ye ilk defa geliyor 

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 18. haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. 1907 yılında kurulan, Türk sporunun asırlık çınarlarından Fenerbahçe böylece Fethiye’ye tarihte ilk defa gelmiş olacak.

Alkım Ay, “Temennimiz tam kadro olmak”

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk devrenin son maçında HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u 100-89'luk skorla yenmeyi başarırken Baş antrenör Alkım Ay, “Genç oyuncularla iyi bir mücadele verdik. Temennimiz tam kadro olmak” ifadelerini kullandı.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’dan örnek hareket

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Türkiye Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü bu defa da örnek bir davranışa imza atıyor.

LH Fethiye Belediyespor zorlu virajda

Sadece Muğla'nın değil, tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ilk yarının sonuna yaklaşılırken zor bir dönemece giriyor.

“Ana parametremiz bütçe”

Antalya, Adana, Mersin gibi Türkiye'nin en önemli kentlerinin yer aldığı Akdeniz bölgesinin Türkiye Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. hafta karşılaşmasında kendi evinde Darüşşafaka Tekfen'e 54-78 yenildi.

LH Fethiye Belediyespor 24 Günde 6 Maç Oynayacak

Sadece Fethiye ile Muğla'nın değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, fikstür bakımından sıkışık bir döneme giriyor.

Muğla Yerel Tohumdan Sonra Çiçek Üretim Merkezi Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin, Köyceğiz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte ürettiği alım garantili çiçekler Ege ve Akdeniz Bölgesini süslerken, yerel tohum merkezinden sonra sera çiçek üretim merkezi oluyor.