Akülü Sandalye Haberleri

Akülü Sandalye Haberleri

Başkan Akdenizli; “Mutlulukları Paylaşmaya Engel Yok”

Her zaman vatandaşların yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yüzde 92 bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’a akülü sandalye hediye etti.

BAŞKAN OTGÖZ: “HERKES BİR ENGELLİ ADAYI”

Seydikemer’de hayırsever bir vatandaş bir ilki gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Seydikemer Belediyesi’ne bağışladığı akülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlara teslim edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün katılımıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilen akülü tekerlekli sandalyelerin teslimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

CHP İlçe Başkanı Demir, Umut’a akülü sandalye hediye etti

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, doğuştan yürüme engelli 17 yaşındaki Umut Boz isimli gence akülü sandalye hediye ederek bayramına bayram kattı.

Engelli Vatandaşlara Akülü Sandalye Hediye Edildi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de yaşayan engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Fethiyeli basketbolseverlerin isyanı!

Son zamanlarda SMA hastası bebekler için semt pazarlarında tezgâh açıp yardım toplamaya çalışan, engelli vatandaşlar için tekerlekli ve akülü sandalye yardımı yapan Fethiyeli basketbolseverlerin kurduğu SONPERİYOT48 isimli taraftar grubu Frutti Extra Bursaspor - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçının ardından sitem dolu bir açıklama yayınladı. 

Belediye engelliler gününde engelleri kaldırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafcı, beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, Belediye Meclisi Engelli Komisyonu Başkanı Ayşe Devrim Öztürk ve Engelli Komisyon Üyesi Taner Boz ile birlikte basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasının ardından Fethiye Belediyesi’ne başvuru yapan 8 engelli vatandaşın evlerine gidilerek akülü sandalye hediye edildi.