Atapark Haberleri

Atapark Haberleri

BaBaZuLa grubu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Milas Atapark, Neşet Ertaş Türküleriyle Çınladı

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği öncülüğünde, Milas Belediyesi ve diğer sponsorların desteğiyle, Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde, Milas Atapark’taki etkinlikle anıldı.

Şampiyonluk Coşkusu Atapark’ta Yaşandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek , Avrupa Şampiyonu oldu.

Zafer Bayramı’nda 3 Farklı Noktada 3 Konser

Milas Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Güllük’te Tolga Çandar, Milas Atapark’ta Bilal Sonses, Bafa Pazar Yeri’nde ise Pusula konseri gerçekleştirecek.

ÇOCUKLAR “ÇOCUK ŞENLİĞİNDE” BULUŞTU

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ATAPARK’TA AĞIRLANDI

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı kapsamında İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

Başkan Gümüş: “Engelli bireylerin sosyal yaşam içinde yer almaları için çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi, AB Projesi Türkiye Ulusal Ajansın desteklediği hibe ile Equality of Opportunity in Youth Work (Gençlik Çalışmalarında Fırsat Eşitliği) projesi kapsamında 7 farklı ülkeden gelen yabancı konukları Menteşe’de ağırladı. Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen proje, 9 -17 Nisan tarihleri arasında Muğla’da yapılan çalıştay ile gerçekleşti. Çalıştay kapsamında proje paydaşı Menteşe Belediyesi tarafından İspanya, İtalya, Almanya, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Polonya’dan gelen 28 yabancı konuk Atapark’ta misafir edildi. Katılımcıların daha sonra Muğla Engelliler Derneği’nde engelli bireyler ile buluşmaları sağlandı.

Başkan Gümüş, kadın çalışanlar ve vatandaşlarla biraraya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı. 

Çocuklar Bayrama Sesleriyle Eşlik Ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atapark’ta resmi tören düzenlendi.

Menteşe’de Korona Seferberliği

Menteşe Belediyesi bünyesindeki Atapark Kafe, Kültür Evleri, Çocuk Bilim Parkı, El Ele Butik ve Aşevi, Koronavirüs dolayısıyla geçici bir süreyle kapatıldı.

Milas'ta hava kalitesi 'Hasas' çıktı

Yaklaşık bir boyunca Atapark’ta konuşlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait seyyar Hava Kalitesi Ölçüm Aracı tarafından Milas’ın hava değerleri ölçüldü. Hava Kalitesi İndeksi (HKİ) verilerine göre Milas’ın hava kalitesinin ‘hassas’ olduğu belirtildi.

Uğur Mumcu Törenle Anıldı

27 yıl önce karanlık mihraklarca aracına bomba konarak öldürülen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, Milas Atapark’a anısına dikilen ağaca karanfiller konularak anıldı.