Ayrılma Haberleri

Ayrılma Haberleri

Fethiyespor’da ilk ayrılık belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Fethiye'de hava sıcaklıkları yaz günlerini aratmıyor

Fethiye’de Ekim ayına girilmesine rağmen hava sıcaklıkları yaz günlerini aratmıyor. Bunu fırsat bilen turistler de Fethiye’den ayrılmamayı, tatilini sürdürmeyi tercih ediyor. Mikrofonlarımıza konuşan Sakıp Bey, iklim değişikliğine de vurgu yaptı.

Tavlı’nın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın her biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Başkan Gümüş'ten 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü sağlamak amacıyla emek veren, gerçek demokrasinin ayrılmaz parçası tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum' dedi.

Vekil Otgöz, “Bu seçim belediye seçimlerinin de önünü açtı”

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Seydikemer'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevinci

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

YAKUP OTGÖZ, ÇALIŞMA ARKADAŞI TÜRKAN’A “TEŞEKKÜR PLAKETİ” TAKDİM ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanlığından istifa eden Yakup Otgöz, uzun yıllar beraber çalıştığı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

FETHİYESPOR’A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor’da teknik direktör Mesut Toros’un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal’ın Fethiyespor’un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

ŞİMŞEKLER ANKARA’DAN ŞEN DÖNÜYOR 2-5

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 29. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında bulunan Çankaya FK ile karşılaştı. Gollü geçen karşılaşmanın ilk yarısına lacivert beyazlılar 1-2 önde girdi. İkinci yarıda da karşılıklı goller devam etti. Fethiyespor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşma 2-5 tamamlandı. Şimşekler Ankara’dan 3 puan ile ayrılmasını bildi.

Marmaris’te fuhuş çetesine ‘Sezon 3’ operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı. 'Sezon 3' adı verilen operasyonda, yurt dışından getirdikleri kadınları çeşitli vaatlerle kandırıp, fuhşa zorladıkları belirlendi. Kadınların çıplak fotoğraflarını çektikleri, ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenilen şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler biri sevk sırasında tanınmamak için yüzünü maskeyle kapatırken bir diğer şüphelinin ise başına poşet geçirmesi dikkat çekti.

CHP’li Girgin: “İktidar Yurt Konusunda Sınıfta Kaldı”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili "Bir yurdun atık su sorununu dahi çözmekten acizler" sözlerine yanıt verdi. Girgin, “Ranta, talana ve sömürüye dayalı bir inşaat rejimi kuran AKP iktidarı şimdi öğrencilerimize 'yurt yok' diyor. Yok, çünkü yurt için ayrılması gereken paralar 5’li çeteye gitti. İktidar bu konuda sınıfta kaldı ama her konuda olduğu gibi iş bilmezliklerini CHP’li belediyelerin üzerine atıyorlar” dedi.

Nazilli Belediyespor’da dümene Toros geçti

Fethiyespor’daki görevinden ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Toros, 3. Lig 2. Grup’ta averajla ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile anlaştı. Aydın temsilcisi geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hasan Şermet ile yollarını ayırmıştı.

Fethiyespor’un başında ilk çalışmasına çıktı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hoca Bahri Kaya ile anlaşmıştı. Tecrübeli hoca takımın başında ilk çalışmasına çıktı. 

Fethiyespor'da Toros dönemi bitti

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da, Teknik Direktör Mesut Toros ile yollar ayrıldı. Lider Fethiyespor kendi evinde mutlak kazanması gereken karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan Fethiyespor yönetim kurulu, Mesut Toros ile yolların ayrılmasına karar verdi. Toros ile yapılan görüşme sonrasında sözleşmenin karşılıklı fesih edilmesi kararlaştırıldı.

Karaburun, “Kayalar her geçen gün ayrılmaya devam ediyor”

Fethiye’nin Faralya Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yol üzerinde bulunan kayaların her geçen ayrılmaya devam ettiği belirtildi. Faralya Mahalle Muhtarı Hasan Karaburun, “Mahalleye başka giriş çıkış yolu yok. Kayalar giderek ayrılıyor. Her an yola düşebilirler. Bir facia yaşanabilir” dedi. 

Ağaçtan düşen kargaya sahip çıktılar

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde kebap restoranı işleten Şahin Arslan, 6 ay önce ağaçtan düşen kargaya sahip çıktı. O günden bu yana işletmeden ayrılmayan Cino isimli karga, müşterilerin ve çevrenin maskotu oldu.

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda mağlup 110-81

ING Basketbol Süper Ligi’nde milli maç arası sonrası hafta içi oynanan 10. hafta karşılaşmasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Tofaş’a konuk oldu. Ev sahibi takım baştan sona üstün götürdüğü maçtan 110-81'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Marmaris Yabancı Misafirlerini Beklemeye Başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bayram sonrası tatilcilerin ilçeden ayrılmasının ardından ilçede yoğunluk normale dönerken, esnaf ve işletme sahipleri yabancı turistleri beklemeye başladı.

Ege kıyılarının su üstü, dünya zenginlerini cezbediyor

Dünyanın pek çok bölgesinde korana virüsü nedeniyle insanlar bulunduğu bölgeden ayrılmamayı tercih ederken, Türkiye hem yer ütündeki cazibesi hem de su üstündeki cazibesi ile dünya zenginlerinin en çok tercih ettiği ülkelerden biri haline geldi.

Eşini yolun ortasında yaralı halde buldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üç caddeyi birbirine bağlayan kavşakta meydana gelen kazada yolun karşına geçmeye çalışan 1 kadın yaralandı. O sırada arabasıyla olay yerinden geçerken eşini yerde gören koca, bir an olsun eşinin yanından ayrılmadı.