Başkan Karakuş Haberleri

Başkan Karakuş Haberleri

MUTSO'dan 'Yeşil Geçiş’ konulu toplantı

TEPAV tarafından iklim değişikliği toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Başkan Karakuş, üyelere üretim ve faaliyetlerinde iklim değişikliği etkilerini sınırlandırmaları çağrısında bulundu.

Başkan Karakuş’tan Elektrik Kesintilerine İlişkin Açıklama

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Odanın hizmet alanı içerisinde bulunan Datça’da süre gelen elektrik kesintileri nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla, üye işletmelere yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakuş’tan Mesleki Eğitime Çağrı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, ortaokul öğretimini tamamlayan ve liselere geçiş yapacak öğrencilere ve velilerine hitaben açıklamada bulundu.

Tarihi projenin ilk çıktısı Vali Tavlı’ya sunuldu

Seydikemer Belediyesi’nin girişimleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescillenen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen projenin bir çıktısı, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya hediye edildi. Başkan Karakuş “Konu, kültüre dair yapılan çalışmalar olunca yarın değil hemen şimdi anlayışına sahip bir valiye sahip olmak mutluluğumuzu da sorumluluğumuzu da arttırdı” dedi.

Başkan Karakuş, alınan karardan alakamız ve bağımız yoktur

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 24.06.2020 tarihli ve 2020/5-194 sayılı kararı ile onaylanmış olan il geneli yol üstü araç park yeri uygulaması yürürlüğe girdi.

Muhammet Karakuş’tan, Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı’na Çağrı!

Dalaman Kent Konseyi Şubat Ayı toplantısına katılan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na çağrıda bulundu. Başkan Karakuş; “Bir ilçenin en önemli hizmetlerinden biri ulaşımdır. Her şeyi kazanç odaklı düşünemeyiz.” dedi.