Başkan Oktay Haberleri

Başkan Oktay Haberleri

Başkan Oktay Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mahmut Oktay, Kick Boks 47 kg minikler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Marmarisli sporcu Alya Ercan’ı ağırladı.

Başkan Oktay'dan Babalar Günü mesajı

18 Haziran Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı.

GÜRÜN’DEN BAŞKAN OKTAY’A ELEŞTİRİ TEPKİSİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Marmarisli üreticiler, Başkan Oktay'la görüştü

Marmaris Belediyesi, tam kapanma döneminde pazara çıkamayan üreticilere destek olmak için onlardan satın aldığı sebze meyveleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmıştı. Marmarisli üreticiler de bu desteğe teşekkür etmek için Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.

Başkan Oktay, İmamoğlu’nu Marmaris’e davet etti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Belediye projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Oktay, İmamoğlu’nu Marmaris'e davet etti.

Başkan Oktay; "Tedbirler Tehlikeyi Azaltır"

Semt pazarı ve esnafı gezen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduğumuz sürece tehlike de azalacaktır” diyerek vatandaşlara pandemi kurallarını hatırlattı.

Başkan Oktay; “Dikkat Etmezsek Nisan Ayına Geri Döneriz”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris’te korona virüsten kaynaklı ilk ölüm vakasının gerçekleştiği bilgisini aldıklarını belirterek, “Konu sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor. Eğer ki gereken önlemlere uymayıp alınan kararlara riayet etmezsek Nisan-Mayıs ayına geri döneriz” dedi.

Başkan Oktay, “Pandemi Olmasa Marmaris Altın Çağını Yaşayacaktı”

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri ağırlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, pandemi dönemini ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Oktay, “Eğer pandemi olmasa Marmaris 2020 sezonunda, tüm geçmiş yılları geride bırakarak turizmde altın yılını yaşayacaktı” dedi.

Başkan Oktay’dan Taksicilere Maske Uyarısı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafının taleplerini dinledi. Oktay, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını bir kez daha hatırlattı.

Başkan Oktay, Marmaris Uzunyalı'da Denetim Yaptı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, plajlar bölgesi Uzunyalı'da yaptığı denetlemede işletmeleri uyararak “Kapalı olsa dahi herkes önündeki sahili temiz, binalarını bakımlı tutacak.

Başkan Oktay, Osmaniye Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 5.2 ve 4.4 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü olan Osmaniye Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Oktay’dan Turistik Mahallelere Denetim

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, normalleşme süreciyle konuklarını karşılamaya hazırlanan kırsal mahallelere ziyaretlerde bulunuyor. Selimiye ve Bozburun’daki çalışmaları denetleyen Oktay, “Pandemi kurallarına göre hareket etmek zorundayız” dedi.

Başkan Oktay; “Denetlenmekten Çekinmiyoruz”

Marmaris Belediye Meclisi’nin mart ayı oturumunda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yapılan denetlemeleri olumlu bulduğunu belirtti.

Finlandiyalı Bakandan Başkan Oktay’a Tavsiye Sözü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Hollanda ve Finlandiya’ya yaptığı ziyaretlerden olumlu haberlerle döndü. Başkan Oktay’ı kabul eden Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto, Türkiye’nin ‘seyahat için tavsiye edilen ülkeler’ kategorisine çıkartılması için çaba göstereceği sözünü verdi.