Başkan Tokat Haberleri

Başkan Tokat Haberleri

Başkan Tokat İncelemelerde Bulundu

Milas Belediyesi kırsal mahallelerimizde Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan yapım çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tokat'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başkan Tokat’ın Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

Başkan Tokat’ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Milas belediye başkanı Muhammet Tokat 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Muhammet Tokat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Başkan Tokat, vatandaşları uyardı

Milas’ta bir hafta içerisinde çıkan iki yangın endişe ve korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Başkan Tokat’tan, Kurban Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN TOKAT PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından planlanan, yapımı devam eden ve açılışa hazır hale gelen projeleri yerinde inceledi.

MİLAS BELEDİYESİ İLK İFTAR SOFRASINDA 4 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Ramazan ayı dolayısıyla Milas Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin ilki, Belediye Ek Hizmet Binası arka bahçesinde gerçekleştirildi. İftara katılanlarla buluşan Başkan Tokat, yemek dağıttı, katılan vatandaşlarla sohbet etti.

BAŞKAN TOKAT, “ŞİDDET SONA ERSİN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN TOKAT’TAN BİR DİZİ İNCELEME VE ZİYARET 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından ikinci kez bölgeye giden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orada gerçekleştirilen yardım çalışmaları ve görüşmelerin ardından Milas’a döndü.

Tokat; ‘Kurban Bayramımız kutlu olsun’

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Tokat Kadın Kooperatifi’nin genel kuruluna katıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katıldı.

Başkan Tokat bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Boğaziçi’nde gerçekleştirilen Balıkçılar Kooperatifi’nin ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin Genel Kurullarını katıldı. Ardından Zeytinyağı Kalite Yarışması’na da katılan Başkan Tokat, burada üreticilere ödüllerini takdim etti.

Başkan Tokat müjdeledi: Milas 2022’de doğalgaza kavuşuyor

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den aldığı haberi Milaslılara müjdeleyen Başkan Tokat, 2022’nin 3. çeyreğinde Milas’ın doğalgaza kavuşacağını açıklayarak “Ortak Payda Milas” anlayışıyla bu sürece katkı sunan Muğla Milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları’na teşekkür etti.

Başkan Tokat incelemelerde bulundu

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, yapım çalışmaları devam eden Ören Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

MUDODER’den Başkan Tokat’a ziyaret

Muğla Düğün İşletmecileri ve Organizasyoncular Derneği (MUDODER) Başkanı aynı zamanda Tüm Düğün Salonları Etkinlik Ve Organizasyon İşletmecileri Federasyonu (TÜDİFED) üyesi Mustafa Özgülergil,ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı A.v Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek pandemi döneminde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Milli Sporcudan Başkan Tokat’a ziyaret

12 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Mert Ege Çığ, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Başkan Tokat’ın Dünya Çevre Günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Kentimizi temiz, yaşanabilir ve doğal dokusu korunmuş olarak daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Tokat DSİ yetkilileri ile görüştü

Milas İlçesinde uzun bir süredir DSİ tarafından yapılan kazı çalışmalarından dolayı vatandaşlar ulaşımda aksaklık yaşıyordu. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün hem DSİ yetkilileri ile hem de yüklenici firma yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Tokat’tan sanayi esnafına ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, bugün sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafına bereketli kazançlar dileyen Başkan Tokat, esnaflarla sohbet etti.

Vatandaşlarımızın ihtiyacı için seferber olmuş durumdayız

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bu akşam başlayacak olan tam kapanma uygulaması öncesinde ilçemizde kurulan semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi. Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunan Başkan Tokat; “Üreticimize yardımcı olabilmek için ve aynı zamanda vatandaşlarımızın taze sebze ve meyve yeme haklarını koruyabilmemiz için kısıtlama süresince şehrin muhtelif yerlerinde satış alanları tespit edeceğiz ve üreticilerimize ve ürettiklerini satabilmek için bir fırsat yaratacağız” dedi.

Başkan Tokat, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Tokat’tan Milletvekili Gökcan’a teşekkür ziyareti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı ziyaret etti.

Başkan Tokat, Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı

Milas belediye başkanı av. Muhammet Tokat ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tokat’tan, doğalgaz ve içme suyu konularına dair açıklama

Milas Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı tamamlandı. 24 ana, 5 ek gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısı öncesi açıklama yapan Milas Belediye Başkanı  Av. Muhammet Tokat,  Doğal gaz ve Akgedik barajından Milas’a içme suyu getirilmesi konularına dair açıklamalarda bulundu.

AKP İlçe Yönetimi Başkan Tokat’ı ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Av.Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H.Arda Varol’da  hazır bulundu..

Türkiye’nin ilk Kadın Bisiklet Festivalini gerçekleştiren derneğinden başkana ziyaret

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Milas Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Mor Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu ve proje ekibi derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirmeler yaptı.

Başkan Tokat Selimiye Mahallesi’ni ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün Selimiye Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tokat, ileriye dönük çalışmalarla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulundu.