Başlıyor Haberleri

Başlıyor Haberleri

Karaçulha Yağlı Güreşleri başlıyor

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen bölgenin geleneksel "2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri" büyük ilgiyle bekleniyor. Yağlı pehlivan güreşi 5 Mayıs 2024 Pazar günü Karaçulha Futbol Sahası'nda gerçekleşecek.

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Fotoğraf Festivali başlıyor

10'uncu yılını kutlayan FEFSAD (Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği) 20-21-22-23 Nisan tarihleri arasında 3. Fethiye Fotoğraf Festivalini düzenliyor. Festival, bu yıl "Işık" temasıyla ülkemizin "Işık Ülkesi" olarak adlandırılmasına vurgu yapıyor. Festivalin onur konuğu ise usta fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar.

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlıyor

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Fethiye’de Dastar ve Kuzugöbeği Festivali Başlıyor

Bu yıl 13.'sü gerçekleştirilecek Yeşil Üzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, yine renkli gösterilere sahne olacak. Yeşil Üzümlü ve yöresi dastar ve mantar festivali 19-20-21 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Fethiye’de dışarıda iftar yapma maliyeti ne kadar?

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başlıyor. Peki bu yıl dışarıda iftar yapmanın bedeli ne? Fethiye’de 2024 iftar menüleri ne kadar? İşte detaylar...

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Kökten, “Çalışmalara Başlıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Muğla Aday Tanıtım Töreni’nden sonra çeşitli açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Meyve Fidanı desteğine başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeler kapsamında 53 bin adet meyve fidanın dağıtımına başlıyor. Desteklemeler 2 ile 10 dekar arası araziler için yapılacak. Bütün çiftçiler bu desteklemeden doğrudan faydalanabilecek.

Büyükşehir 1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi Cumhuriyet’in 100.yılında 1 Milyon yerel tohum dağıtımına başlıyor.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Büyükşehir yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe’de Kent Market Projesi’ni hayata geçiriyor.

Fethiyespor’da Kamp Süreci Başlıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Tamamlanan Kanalizasyon Hatları Hizmete Açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Bodrum’da başlattığı dev altyapı yatırımları hizmete giriyor. Bu kapsamda Gümüşlük, Koyunbaba ve Geriş Mahallerinde tamamlanan kanalizasyon hatları için bağlantı işlemleri 1 Aralık itibariyle başlıyor.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

6. Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Başlıyor!

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Muğlaspor Lige Didimspor'da başlıyor

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Başkan Akdenizli: “Seyir Zevki Yüksek Müsabakalar İzleyeceğiz”

Seydikemer İlçe Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

8. Menteşe Kültür Ve Sanat Şenliği Başlıyor

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 6 Ekim Cuma günü başlıyor.

BIOR 2023 Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) 10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Hibeli Buğday ve Tritikale Tohumu Desteği Başlıyor

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, önemli tahıl türleri arasında yer alan buğday ve tritikale tohumu için yüzde 50 hibeli desteklemede bulunacak.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye’nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, 22-23 Eylül tarihlerinde, saat 17.00 – 22.00 saatleri arasında  Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Heyecan Başlıyor

Fethiyespor’un da mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup, bugün oynanacak olan maçlarla beraber başlıyor.

Zurnazen Festivali 4 Eylül’de Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 8.Uluslararası Zurnazen Festivali 4-7 Eylül tarihleri arasında Menteşe, Milas, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde düzenlenecek.

Opus Müzik Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Müziğin iyileştirici ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Festivali için geri sayım başlıyor.

Ormanların Sesi Müzikle Yükseliyor

Müziğin iyileştirici ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Festivali için geri sayım başlıyor. Orman yangınlarını önlemede büyük bir öneme sahip Frank Kaktüsünün yaygınlaştırılarak yetiştirilmesine dikkat çekmek hepimizin yüreklerini yakan yüzyılın felaketi 11 ilimizde gerçekleşen depremden zarar gören vatandaşlarımıza yardım toplamak amacıyla Opus Müzik Festivali bu yıl daha güçlü bir kadroyla 1-9 Eylül tarihlerinde 6 konserle birlikte geliyor.

YKS Tercih İşlemleri Yarın Başlıyor

Adaylar, ÖSYM tarafından hesaplanan sınav puanlarına göre YKS tercihlerini 27 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında yapabilecek.

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivalinde 20. yıl heyecanı başlıyor

Bodrum’da müziğin adresi yine Gümüşlük olacak. Bu yıl 20. yaşını kutlamaya hazırlanan Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali’ne yine klasik, caz, etnik ve özgün müzik dallarında performans sergileyen dünyaca ünlü müzisyen ve yorumcular katılacak.