Başsağlığı Haberleri

Başsağlığı Haberleri

Fethiye Belediyesi'nden yeni hizmet

Fethiye Belediyesi, bölge vatandaşlarının talepleri doğrultusunda, Karaçulha mahallesinde yeni bir park ve taziye evi açıyor. Park ve taziye evinin açılış töreni, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 15.30’de, Karaçulha Mahallesi Eren Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

ÇİN’DEN FETHİYE’YE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye’de yaşanan ve 10 şehri etkileyen deprem felaketi nedeniyle, Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya bir başsağlığı mesajı gönderdi.

BAŞKAN OTGÖZ, TURAN ÇİĞNAKLI’YA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın vefat eden annesi Zeliha Çiğnaklı’nın cenaze namazına katıldı.

SADET KANSIZ “TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Pençe-Kilit Harekâtı’nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

MSKÜ’den başsağlığı açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite senatosu tarafından yapılan yazılı açıklama ile “Devletimizin bekası, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk Milletinin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz” denildi. Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

İl Başkanı Korkmaz’dan gazilere ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Fethiye programı kapsamında Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetimini ziyaret etti. İl Başkanı Korkmaz, Gara’da şehit düşen askerler ve görevliler adına Başkan Şahin’e başsağlığı diledi. 

Emekli Öğretmen koronaya yenildi

Kovid-19 hastalığına yakalanan Emekli Öğretmen Zeynep Gümüş tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehit Ailesine Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Cengiz Kuloğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.