Bayrak Haberleri

Bayrak Haberleri

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Spor Ekstra ilgi görüyor

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Cep Telefonu Bataryası Bomba Gibi Patladı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

'Bayraksız Mahalle Kalmasın' projesi devam ediyor

Milas Belediyesi'nin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi kapsamında 132 mahallede başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Başkan Akdenizli'den bayrak asma çağrısı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

Öğrencilere Mavi Bayrak Eğitimi

Bodrum Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) iş birliğinde öğrencilere mavi bayrak eğitimi düzenlendi.

Spor Ekstra’nın Konuğu Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit

FRT TV'de her Çarşamba 20.30'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu 'Spor Ekstra'da bu haftaki konuğu Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit olacak.

Belediyeden ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz’ Kampanyası

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz” kampanyası başlattı.

Hayatını kaybeden filistinliler anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Fethiye Al Bayraklarla Donatıldı

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Bodrum’dan flaş galibiyet: 0-2

Trendyol 1.Lig 5.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, konuk olduğu Sakaryaspor’u Rajko Rotman (k.k) ve Gökdeniz Bayrakdar’ın golleriyle 0-2 mağlup etti.

Turistler İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında ilköğretim haftası açılış programı Beşkaza meydanında gerçekleşti. 

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

CHP Fethiye'den Bayrak Açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, 'Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı' iddialarına CHP Fethiye İlçe Başkanlığından açıklama yapıldı.

Başkan Karaca’dan Bayrak İddialarına Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı” iddialarına yaptığı kamuoyu açıklamasıyla yanıt verdi.

Süper yat “Pi”, Fethiye’de yakıt ikmali yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde limana demirleyen Cayman Adaları bayraklı 77 metre uzunluğundaki süper yat 'Pi'ye' yakıt ikmali yapıldı.

Burak Albayrak Fethiyespor’da

Fethiyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, Kırklarelispor forması giyen Burak Albayrak ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Büyük Samanlık Plajı Örnek Olmaya Devam Ediyor

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletilen Mavi Bayrak sahibi Büyük Samanlık Plajı örnek olmaya devam ediyor. Trafik kazası sonucu omurilik felci olan 37 yaşındaki Burak Eser, Büyük Samanlık Plajı’nda cankurtaran görevlileri nezaretinde denize girdi. 

Okul Gemisi’ne Mavi Bayrak

Cumhuriyet tarihinin ilk yelkenli okul gemisi olan STS (Sail Training Ship) Bodrum, 5 kriter ve 17 davranış kuralını yerine getirerek “Mavi Bayrak” aldı.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Ziraat Odaları Başkanlarından Bayraktar’a ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) 28. Genel Kurulu’nun ardından yeniden Genel Başkan seçilen Şemsi Bayraktar’a Muş ve Şırnak Ziraat Odalarının Başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyük Samanlık Koyu sezon açılışını yaptı 

Fethiye’de okulun işlettiği, lise öğrencilerinin çalışarak mesleğe hazırlandığı plaja Fethiye Kaymakamı tarafından mavi bayrak çekilirken, plaj yeni sezona açıldı.

Bodrumspor’da doğum günü kutlandı

Bodrumspor’da forma giyen başarılı sol bek Eren Albayrak’ın doğum günü, dün oynanan Altaş Denizlispor maçı sonrası pasta kesilerek kutlandı.

CHP'Lİ ALBAN: "VALİLİK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞTİR"

Muğla Valiliği’nin, AKP bayraklarının taşındığı mitingi sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepkiler devam ediyor.

MÜSİAD FETHİYE’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şube 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Kemal Tufan bayrağı Mehmet Atlı ve ekibine devretti. 

İYİ PARTİDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 3’ncü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede divan başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları oldu.

THE WORLD FETHİYE’DE

Bahama bayraklı The World Cruise gemisi seyahat planı doğrultusunda Fethiye’ye demir attı.