Beach Haberleri

Beach Haberleri

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

The Yacht Week Regatta Ölüdeniz Etabı Gerçekleştirildi

Her yıl Akdeniz ve Karayip’lerde gerçekleştirilen The Yacht Week Regatta Ölüdeniz etabı, Kumburnu Beach of Lagoon plajında gerçekleştirildi. 

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ ZENTARA’DA EĞLENDİ

Fethiye Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesinin “Creating a School Environment for Active Participation” isimli Erasmus+ KA2 projesinin Polonya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdiği proje etkinliğinin son durağı Zentara Beach Kitchen oldu. Öğrenciler programın son gününde doyasıya dans ederek birbirinden lezzetli Türk yemeklerini tattılar.

GENÇ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Arif ve Demet Evcin çiftinin kızları Birru Buse Evcin, Doğukan Efe Çiftçi ile Petunya Beach Club’da düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. 

ÇALIŞ PLAJI’NDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ

“EU BeachCleanUp” ismiyle düzenlenen, “EU BeachCleanUp - AB Sahil Temizlik Etkinliği Fethiye’de Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Çalış Plajı’nda yapıldı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

SPORFEST TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ekim tarihinde kortej yürüyüşü ile başlayan program 22 Ekim Cumartesi günü round beach spread ile devam ediyor.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

BAĞIMSIZLIĞIN 31. YILINI KUTLADILAR

Ukrayna’nın 31. bağımsızlık yıl dönümünde Fethiye’de yaşayan Ukraynalılar Zentera Beach’de bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

AKDENİZ'İN KIYISINDA BİR İNCİ, GÜNLÜKLÜ THE BAY BEACH

Günlük ağaçlarının gölgesinde, Akdeniz'in esintisinde Günlüklü The Bay Beach yenilenen yüzüyle hizmet veriyor.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Elif Tokmak ve Sarper Mert Demirel, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

KAYMAKAM BALCI’DAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın öncülüğünde, Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, AKUT, MAG ve çevre gönüllüleri Son Çöp Bükücüler ve Keep Fethiye Clean gruplarının katılımıyla 6 Temmuz sabah 6.00' da Help Beach civarı ormanlık alanlar ve yollarda temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. 1,5 saat süren etkinlikte yaklaşık 1,5 ton atık toplandı.

YUDUM SÖĞÜT, EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

Gazetemiz köşe yazarlarından Avukat Yudum Söğüt’ün nişan töreni gerçekleşti.

ZEHRA KULELİ BEACH’TE FEB TOPLANTISI YAPILDI

Zehra Kuleli Beach’te Fethiye Birlik Ve İyilik Platformu’nun aylık toplantısı yapıldı. Kaymakam Alper Balcı, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve STK üyelerinin de katıldığı toplantıda gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulabilecekleri hakkında konular konuşuldu.

ZEHRA KULELİ BEACH SEZONA AÇILIYOR

Fethiye’nin muhteşem koylarından biri olan Zehra Kuleli Beach, 1 Haziran’da kapılarını açıyor.

ENGEL TANIMADAN YÜZDÜLER

Özel gereksinimli gençlerin topluma kazandırılmasını sağlamak amacı ile Fethiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Engelsiz Kulaçlar Projesi” kapsamında engelli gençler Ölüdeniz’de bulunan Sea Horse Beach’te denize girdiler.

Bodrum’da Depo Yangını

Bodrum’da Matis Beach Club’a ait depoda çıkan yangında, depo içerisinde bulunan eşyalar tamamen yandı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Zentara’da sezon bitmiyor

Zentra Beach, leziz ve hijyenik bir ortam arayanların buluşma noktası haline geldi. Tamamen doğal ve organik kahvaltısının yanı sıra kebap ve ızgara çeşitleri ile de adından söz ettiren işletme, sonbaharın keyfini çıkarmanız için tüm imkanları sunuyor.

Eray Ertürk ve Aygün Maharramov çiftinin en mutlu günü

Mehmet Ertürk’ün oğlu Eray Ertürk ile Fikret Maharramov’un kızı Aygün Maharramov Küçük Samanlı Beach’de düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Zentara Beach sezonu açtı

Yaz aylarının gelmesi ve pandemi nedeni ile uygulanan kısıtlamaların kalkması ile Zentara Beach kapılarını misafirlerini açtı. Mekanın sezonu açtığını ve hizmet vermeye başladığını belirten Zentara Beach İşletme sahibi Şükrü Okka, “Pandemi nedeni il bir süredir kapalıydık. Hepimiz mağdurduk. Bizim gibi bütün mekanlar öyleydi. Mekanımızı şuan da açtık. 1 Temmuz itibariyle tam kapsamlı açacağız” dedi.

Bodrum'da Beach Cluplere Baskın Düzenlendi

Bodrum’da faaliyet gösteren beach clublarda polis ekiplerince eş zamanlı denetim gerçekleştirildi, işletmelere çeşitli ihlallerden dolayı cezai işlem uygulandı.

Bodrum’da Tüyler Ürperten Manzara

Beyaz kuma, mermer tozuna savaş açan Bodrumlular kum serim işlemi yapan otellerin, işletmelerin ve tatil sitelerinin peşine düştü. Bodrum Belediyesi 6 günde 7 otel, 1 beach ve 3 tatil sitesine baskın yaparak beyaz kumların serimini engelledi. Mermer tozuyla sahile verilen güzel görünümün deniz canlılarına zarar vermesi halkı ayağa kaldırdı. Beyaz kumun, mermer tozunun sahile serilmesinin deniz çayırlarını da yok ettiği ortaya çıktı.

Ünlülerin Beach'i Yerle Bir Oldu

Bodrum’a gelen ünlülerin yazın uğrak mekanlarından olan 'Dodo beach'in yıkımına başlandı.