Bilim Ve Sanat Haberleri

Bilim Ve Sanat Haberleri

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi 1.Yıl Sonu Şenliği

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde 1. Yıl Sonu Şenliği düzenlendi.

Tohum Takas Etkinliği 25 Aralık’ta

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Bilim ve Sanat Merkezi’nin işbirliğinde ‘Tohum Takas’ etkinliği düzenleneccek. Etkinlek 25 Aralık Cumartesi günü Gazi Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilecek.

BİLSEM'den Emniyete Koruyucu Siperlik Desteği

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından üretilen 350 adet koruyucu siperlik İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'na teslim edildi.

Muğla BİLSEM’den Sağlık ve Güvenlikçiler İçin Koruyucu Siperlik

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından sağlık ve güvenlik personeli için koruyucu siperlik üretimi devam ediyor.

Milas BİLSEM'de Maske Ve Siperlik Üretiliyor

Milas Bilim ve Sanat Merkezi’nde de sağlık çalışanları için maske ve siperlik üretimine başlanıldı. Üretilen ürünlerin bir kısmı 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne ve Toplum Sağlığı Merkezine teslim edildi.

Meraklı Çocuk Bilim-Sanat Tır’ı Bodrum’da

Bodrum Belediyesi, Bodrum’da yaşayan çocuklara bilim ve sanat eğitimi için yollara çıktı. Meraklı Çocuk Bilim ve Sanat TIR’ını bugünkü durağında ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,“Kendi kültürüne, tarihine sahip çıkan bilim ve sanat ve kültürle yoğrulmuş çocuklar yetişmesine destek olacağız.” dedi.

Stratonikeia Gençlerin Objektifinden Yansıdı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan 'Stratonikeia Tarihe Genç Bakış' fotoğraf sergisi Menteşe Kaymakamlığı'nda açıldı.