Çalış Bölgesi Haberleri

Çalış Bölgesi Haberleri

Saatcı; “Ortak Akıl, Hoş Görü Ve Paylaşımla Yöneteceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çalış Köprüsü yenileniyor

Manzarasıyla insanları büyüleyen Çalış bölgesinde bulunan Çalış Köprüsü yenileniyor.

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

ALİ İHSAN EMRE, “KUŞ CENNETİ’NE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR AMA OLMUYOR” 

Yıllardır Fethiye’deki yaban hayatının korunması için toplumsal farkındalığı artırmaya çalışan Ali İhsan Emre, Çalış bölgesinde yer alan Kuş Cenneti’nin korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda çağrıda bulundu. Göçmen kuşların uğrak yerlerinden olan ve 222 kuş türü tespit edilen alan, yaban hayatı ve ekolojik denge açısından önem taşıyor. 

Çıralı, “Çalış bölgemizin de kendine has sorunları var”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Çalış Bölgesel Toplantısı gerçekleştirdi. Çalış Bölgesinin de kendine has sorunları olduğuna değinen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Tüm turizm sektörümüzün olduğu gibi Çalış bölgemizin de kendine has sorunları var. Bunları ele alacağımız toplantımızın da sizlerin katılımıyla verimli olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Karaca, “Fethiye sezona yetişecek

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, Çalış bölgesindeki sahil düzenlemesinin 17 Mayıs tarihinde, sahil bandının ise 15 Nisan’da biteceğini belirtti. Karaca, Fethiye’de belediyenin devam ettirdiği projelerin turizm sezonuna yetiştirileceğini; herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını dile getirdi.