Dernek, Haberleri

Dernek, Haberleri

21. Yayla Yürüyüşü başlıyor

Dalaman Belediyesi ve Dalaman Yörük Obası Derneği tarafından düzenlenen 21. Göcek-Gürsü-Pırnak Yayla Yürüyüşü 9 Haziran’da başlayacak.

Fethiye Kardelen Sanat Derneği’nden anlamlı konser

Müzeler Haftası kapsamında Türk Müziği Korosu tarafından Fethiye Telmessos Antik Tiyatro'da konser etkinliği düzenlendi.

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Ekonomist Sağlam’dan yatırım tüyoları

Ekonomist Murat Sağlam, Likya İş İnsanları Derneği (LİDER) tarafından Fethiye Jiva Beach Resort’da düzenlenen programa katıldı.

Ritim grubu gösterisi tam not aldı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şehitlerimiz Dualarla Yad Edilecek

‘’Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi’’ programı, 31 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM B Salonu’nda gerçekleşecek.

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye’den Cemaat Açıklaması Geldi

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye (Veli-der), tarikat ve cemaatler ile ilgili basın açıklamasını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden kermes programı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından dernek binası önünde kermes programı düzenlendi.

Gaziler derneğine ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

AYA ile işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Acil Durum Yardım Arama Kurtarma Derneği(AYA) ile Milas Belediyesi arasında doğal afet ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde işbirliği yapılmak üzere protokol imzalandı. Protokole göre dernek, acil durumlarda Milas Belediyesi Arama Kurtarma Birimi ile işbirliği yapacak.

MUĞLALILAR DERNEĞİ’NDEN FTSO’YA ZİYARET

İstanbul’da faaliyet gösteren Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği (Muğlalılar Derneği) Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, Fethiye Belediye Başkanı Âlim Karaca, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

Şehit Aileleri ve Gaziler tekne turuna çıktılar

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Fethiye’deki şehit aileleri, gaziler ve yakınları tekne turuna çıktı. 12 adalar turu öncesinde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şehit yakınları ve gazileri teknede ziyaret edip, sohbet ettiler.

Fethiye Kadın Platformu’ndan yazılı açıklama

2010 yılında kurulan ve bu zamana kadar birçok etkinlikte yer alan Fethiye Kadın Platformu, CHP Fethiye Kadın Kolları’nın aynı isimle yeni bir oluşum kurma isteği hakkında yazılı bir açıklama yaptı.