Destekleme Haberleri

Destekleme Haberleri

Fethiye ÇYDD’den “Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaş’ında Orotoryosu”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi ve Fethiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105.yılını kutlamak amacıyla “Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaş’ında Orotoryosu” düzenlendi.

Ritim grubu gösterisi tam not aldı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

ÇYDD Konser Programı Düzenledi

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından ‘Kıssadan Hisse’ adlı konser düzenlendi.

Saatcı STK Temsilcililerini Ziyaret Ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Ergenay 'Sayın Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldım'

Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı. 

Üreticilere Meyve Fidanı Dağıtımı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeleri kapsamında Meyve Fidanı dağıtım töreni düzenledi.

Büyükşehir Meyve Fidanı desteğine başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeler kapsamında 53 bin adet meyve fidanın dağıtımına başlıyor. Desteklemeler 2 ile 10 dekar arası araziler için yapılacak. Bütün çiftçiler bu desteklemeden doğrudan faydalanabilecek.

Kadın Balıkçılara Yüzde 25 Daha Fazla Destek Veriliyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Tebliği Yayınlandı

Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğ ile sağlanan desteklerin başvuru ve ödeme tarihlerinde değişikliğe gidildi.

Bu Yıl İçinde Uygulanacak Olan Hayvancılık Desteği Uygulama Tebliği

2023 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) 26.11.2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlandı.

Muğla’da Yaşam resim yarışmasında ödüller verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına plastik sanatlar alanında Cumhuriyet’in yetiştirdiği sanatçıların çalışmalarını desteklemek ve sergilemek amacıyla düzenlenen, 57 sanatçının 69 eserle katıldığı “Muğla’da Yaşam” temalı resim yarışması ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Korku ve Sefalet” sahneye çıkacak

Milas Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla sahne alacak olan ‘Korku ve Sefalet’ adlı oyun 25 Kasım Cumartesi günü Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Gram altın yine rekor kırdı!

Devam eden İsrail-Filistin savaş gerilimi altın fiyatlarındaki yükselişi desteklemeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatı 1978 dolarla 3 ayın zirvesine çıkarken yurt içinde gram altın spot piyasada 1.788 liraya tırmanarak rekor kırdı. Gram altın yine rekor kırdı! Devam eden İsrail-Filistin savaş gerilimi altın fiyatlarındaki yükselişi desteklemeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatı 1978 dolarla 3 ayın zirvesine çıkarken yurt içinde gram altın spot piyasada 1.788 liraya tırmanarak rekor kırdı.

Hibeli Buğday ve Tritikale Tohumu Desteği Başlıyor

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, önemli tahıl türleri arasında yer alan buğday ve tritikale tohumu için yüzde 50 hibeli desteklemede bulunacak.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

Kitap Sohbetleri Devam Ediyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen Kitap Hazzı etkinliğinin yedincisi gerçekleştirildi.

Öykü Yarışması Sahibini Bulacak

Günce Yayınları, Menteşe Belediyesi ve Şair Mustafa Özbey'in katkılarıyla Türk edebiyatını desteklemek ve öykü yazarlarını teşvik etmek amacıyla ikincisi düzenlenen 'Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü' ne başvurular başladı. Bu yılki Edebiyat Ödülü 'öykü' türündeki bir dosyaya verilecektir.

İlçe tarımına büyük destek

Tarım seferberliğinde öncü olarak Milas’ı tarımın başkenti yapmayı hedefleyen Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, tarımsal üretimin artırılması ve ürün çeşitliliğinin sağlanması amacıyla yaptığı desteklemelerle 2023 yılının ilk 7 ayında 1100 üreticiye ulaştı.

Minik Uslu’nun resim sergisi açıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği katkılarıyla 4. sınıf öğrencisi İlkem Deniz Uslu’nun resim sergisi açıldı.

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

“Tohum Bizden, Hasat Sizden” desteği

Milas Belediyesi, üretim yapan küçük aile işletmelerini desteklemek için P Hibeli Mısır Tohumu desteğinde bulunacak. 2023 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) veya Milas Ziraat Odası kayıt belgesi, hayvan varlık listesi ve kimlik fotokopisi ile şahsen yapılacak başvurular sonucunda desteklemede bulunulacak.

GÜNGÖR BERK YENİ KİTABINI TANITTI

Fethiye’nin tanınmış simalarından emekli maden mühendisi, Güngör Berk’in  ‘Neler Oldu Bize?’ adlı yeni kitabının imza günü Onur kurulu üyesi olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nde gerçekleşti.

İZMİRLİ, “BİR ASIRLIK DEVRİM YASALARI KUTLU OLSUN” 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli, devrim yasalarının 99. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

ÜRETİM VE ÜRETİCİ DESTEKLENİYOR

Milas Belediyesi, tarımsal alanda yaptığı desteklemeler kapsamında yüzde 50 hibeli zeytin, incir, mandalina, portakal, erik, badem, ceviz, kiraz fidanı dağıtımı gerçekleştirdi.

ÇYDD’DEN ÇİĞ BÖREK VE AŞURE ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi'nin her yıl geleneksel hale gelen çiğ börek ve aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

FTSO’DA KOSGEB DESTEKLERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Muğla Müdürlüğü tarafından KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO personelinin KOSGEB ile işbirliği halinde girişimcilerin desteklerden yaralanabilmesi için çalıştığını söyledi.

KIRSAL KALKINMA DESTEKLEMELERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yaptığı toplantıda Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü uzmanları, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında verilen destekler hakkında üreticilere bilgi verdi.

ŞARKILARLA 80’Lİ YILLARA YOLCULUK 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi ve Fethiye Belediyesi tarafından “Şarkılarla 80’li Yıllara Yolculuk” adlı program 13 Aralık Salı günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor. 

ÇYDD’DEN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ PROGRAMI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ile söyleşi ve imza günü dernek binasında gerçekleştirildi.