Düğün Salonu, Haberleri

Düğün Salonu, Haberleri

“Halil Menteşe” Adına Sempozyum Düzenlenecek

Milas Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin son yıllarında Hariciye Nazırı ve Meclis-i Mebusan başkanı olarak, Cumhuriyet döneminde ise dört dönem İzmir milletvekili olarak görev yapan Milaslı Halil Menteşe adına sempozyum düzenleyecek.

Başkan Adayı Göktepe’den, Başkan Kökten’e ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan adayı Göktepe Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten ve yönetimini ziyaret etti. Boş zaman geçirmemek adına aday olduğunun altını çizen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Çıraklık lojmanı, acil yaralanmalar için sağlık odası, esnaf kreşi, esnaf hastanesinden daha etkin yararlanma, hukuk danışmanlığı, nikah ve düğün salonu, eğitim seminerleri, internet sitesi, sosyal alanlar ve kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi çalışmalarımız olacak” dedi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde Sona Yaklaşıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ismini halkın belirlediği, bünyesinde çok amaçlı salon, kreş, çocuk atölyesi, sanat atölyeleri, dijital kütüphane, sergi salonu, spor salonu, düğün salonu, kitap kafe ve kapalı otopark bulunan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.