Ekip, Haberleri

Ekip, Haberleri

Ekiplerden halk oyunu provası

Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 4 Haziran Salı günü düzenlenecek olan halk oyunları gösterisinin hazırlıkları sürüyor.

Spor Fest ekibinden Fethiye Belediyesi’ne ziyaret

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Fest'e katılan ekip, Fethiye Belediyesini ziyaret etti.

Körfez'de sürüklenen tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde körfezde sürüklenen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KIYEM) ekipleri tarafından kurtarıldı.

AKUT BODRUM’DAN BAŞKAN ARAS’A ZİYARET

Bodrum Belediyesi deprem bölgesinden dönen AKUT Bodrum ekibini ağırladı. Ekip, Başkan Aras’a, AKUT’a verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür etti.  

FETHİYE BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden mimar, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri ve şoförlerden oluşan toplam 15 kişilik ekip, hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gönderdi.

ADALET SARAYI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE 25 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKIYOR

İskenderun'a hareket eden 10 savcı ve 15 personelden oluşan ekip, oradaki adli soruşturmalarda bizzat görev alacaklar.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN KARACA’YA ZİYARET

Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Kaya ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda EKİP-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Kurucu Başkanı Durmuş Çelen de Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Çiftçi sayısının düşmesi ulusal güvenlik sorunudur

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Türkiye’de çiftçi sayısının son 5 yılda yüzde 26 son 10 yılda yüzde 53 azaldığını belirterek, “Ürettiğinin, emeğinin karşılığını alamayan çiftçimiz toprağını terk ediyor. Çiftçimiz ekip, üretmezse asıl kriz o zaman başlar ve bu kriz bitmez. Çiftçinin toprağını terk etmesi, ulusal güvenlik sorunudur” dedi.

Markete gidiyorum dedi 19 gün sonra kömürlükte bulundu

Muğla’da "Markete gidiyorum" diyerek 19 gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Buse Demirbilek, erkek arkadaşı Sinan Özdemir'den evinin kömürlüğünde bulundu. Polislerden oluşan 6 kişilik özel ekip, teknik takibe aldığı kızın erkek arkadaşının yaptığı telefon görüşmelerini saptayarak olayı aydınlattı.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

Kaş ve Seydikemer’de incelemelerde bulundular

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Turist Rehberleri işbirliğinde 102 katılımcı ile ilk olarak Seydikemer ilçesi sınırları içinde kalan Tlos Antik Kenti’ne giderek, kazı ekibinden Araştırma Görevlisi Ozan Usanmaz'ın refakatinde kentte inceleme yaparak bilgi aldılar. Ardından Saklıkent Kanyonu’nu inceleme yapan ekip, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’tan bölge hakkında bilgi aldılar. 

Muğla Ülkü Ocakları Yaşlılar İçin Seferber Oldu

FERDİ YAVUZ- Muğla Ülkü Ocakları virüs nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üzeri ve sakat vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için gönüllü ordusu kurdu. 7/24 çalışan ekip, alışveriş listesini kapıya teslim ediyor.