Etap Haberleri

Etap Haberleri

Kızılbük Thermal Wellness Resort Nisan 2025’te Açılacak

Marmaris’te ilk etap çalışmaları tamamlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort ile ilgili Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 

Menteşe 3. Etap Yurt projesinin ihalesi yapılıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışmaları Hızla İlerliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe yeni otogar yolunda başlatılan dört şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi projesi devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 17 bin 500 m3 kazı, bin 300m3 asfalt sökümü, 15 bin 400m3 taş dolgu ve 12 bin m3 dolgu yapıldı.

Fethiye Al Bayraklarla Donatıldı

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Yiğit, “Dünya’nın en büyük organizasyonlarından biri”

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Fethiye tanıtımı için çok önemli olduğunu belirtti.

Trafiğe Kapatılacak Güzergahlar Açıklandı

Bu yıl 58’incisi yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bazı etaplarının Fethiye’de gerçekleştirileceği bildirildi. 

Akdenizli: “Bisiklet Ve Yürüyüş Yolu’nda Çalışmalara Başladık”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Seydikemer’in Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerinde yer alan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etap çalışmaları başladı. Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları kapsamında beton dökülüp, boyamalar yapıldı. Ulaşım ve çevre düzenlemesi ise devam ediyor.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Sahil Bandı Sessizliğe Büründü

Fethiye’de vatandaşların yürüyüş yaptığı, bisiklet sürdüğü ve keyifli vakit geçirdiği 3.Etap Sahil Bandı haftanın ilk gününde sessizliğe büründü.

Fethiyespor Hazırlıklarına Afyon’da Devam Ediyor 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu'da tamamladı. Fethiyespor 3.etap çalışmalarını Afyon’da sürdürüyor.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Fethiyespor Bolu’da Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenman ile 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

Fethiye’ye 20 Bin Kişilik Ek İçme Suyu Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi, nüfus artışı nedeniyle içme suyu sorunu yaşayan Taşyaka, Patlangıç ve Pazaryeri Mahalleri için ek içme suyu kaynağı buldu. Ekipler 24 saat boyunca aralıksız çalışarak 12 bin kişiye yetecek miktarda suyu sisteme dahil ederken ikinci etapta 8 bin kişiye yetecek ek kaynağı sisteme dahil edecek.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Aysun Karasaçlı Sahne Aldı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri dün akşam sanatçı Aysun Karasaçlı’nın 3.Etap Sahil Bandı’ndaki sahnesiyle devam etti.

BSK Sıcak asfalt aşınma tabakasının birinci etabı bitti

Fethiye Belediyesi tarafından Ölüdeniz ve Baha Şıkman Caddeleri’ne sıcak asfalt BSK aşınma tabakası dökülmeye başlandı. Birinci etap olan Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü. Çalışmalar Ölüdeniz Caddesi’nde gece gündüz devam ediyor.

Hayal gerçek oluyor…

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin 1.etap ihalesini MRF Group Ticaret İnşaat A.Ş- ADASER İnşaat A.Ş. ve MUSAD Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin oluşturduğu üçlü konsorsiyum kazandı. 

Muğlaspor U-16 Takımı Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Ermaş Muğlaspor U-16 takımının da yer alacağı Türkiye Şampiyonası 1. Etap karşılaşmaları 27-30 Nisan tarihleri arasında Aydın'da yapılacak.

'İlk Evim Arsa' kuraları Muğla’da 1700 hak sahibi için çekilecek 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimleri 7-28 Nisan tarihleri arasında 5 ilde ve "İlk Evim Arsa” kuraları da 10-28 Nisan tarihleri arasında 55 ilde gerçekleştirilecek.

FETHİYE’NİN 20 YILLIK ARITMA İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Atık Su arıtma tesisinin ikinci etap çalışması tamamlandı. Halihazırda işletilmekte olan 25.000 m3/gün kapasiteli Atık su Arıtma Tesisi yapılan yatırımla 50.000 m3/gün kapasiteye çıkartıldı. Fethiye İleri Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ilçenin 20 yıllık arıtma ihtiyacını karşılayacak.

PROJE KAPSAMINDA ÇİLEKLER KONTROL EDİLDİ

Fethiye’de yürütülmekte olan 7.etap çilek projesi kapsamında Nif Mahallesi'nde bulunan çiftçilerin üretim alanları ekipler tarafından kontrol edildi.

MAG/AMEDER 3. ETAP GÖNÜLLÜ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerin eğitimlerini, enkaz eğitimi ile tamamladı.

KIZILAY’DAN AFETZEDELERE 70 MİLYON DEĞERİNDE ALIŞVERİŞ KARTI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Kızılay, deprem bölgesindeki illerde kalan ya da farklı illere tahliye edilen vatandaşların gıda ve tüketim ürünlerine daha kolay ulaşabilmeleri için ilk etapta toplam 70 milyon değerinde 140 bin adet alışveriş kartı dağıtacak.  

MAG/AMEDER, GÖNÜLLÜLERLE TOPLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerle toplantıda bir araya geldi

URANTAŞ’TAN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Fethiye Urantaş Firması tarafından ilk etapta deprem bölgesine destek amaçlı 1 kepçe ve 1 tırını afet bölgesine gönderdi.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI’NDA AYSUN KARASAÇLI GÜNÜ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Aysun Karasaçlı ile devam edecek. 3. Etap Sahil Bandı'nda gerçekleşecek olan konser saat 20.30’da başlayacak.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI OSMAN BATUR KESER İLE DEVAM ETTİ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.