Facia Haberleri

Facia Haberleri

Fethiye’de yolun ortasına kaya düştü! Faciaya sebep olabilirdi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Faralya Mahallesi’nde sabah saatlerinde yol üzerine kaya düştü. Kayanın düştüğü esnada yoldan geçen kimsenin olmaması da büyük bir faciayı önledi.

ERKEN MÜDAHALE FACİAYI ÖNLEDİ

Milas İlçesi Çam Mahallesi’nde çıkan orman yangını Milas İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri’nin erken müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangına zamanında gelen itfaiye ekipleri daha büyük bir yangına engel oldu.

BİR AHIR YANGINI DAHA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Yaşyer Mahallesi'nde dün özel bir firmaya ait hayvancılık tesisinde meydana gelen yangının ardından bugün öğlen saatlerinde de Fethiye'de bir ahırda yangın çıktı. İçeride hayvanların bulunmaması faciayı önlerken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Gökcan’dan 28 Şubat açıklaması

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 28 Şubat Süreci ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada “ 28 Şubat 1997’de yaşananalar bir demokrasi faciasıdır, milli iradeye açık bir müdahaledir” dedi.

Klima Yangın Çıkardı

Babataşı Mahallesi'nde elektrik aksamında meydana gelen arıza nedeni ile yanan klima faciaya yol açıyordu.

Tekne faciasındaki 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Köyceğiz’de tur teknesinde asker eğlencesi yapan gençlerle çıkan kavgada denize düşüp hayatını kaybeden Erdem Acar'ın (21) ölümü ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 14 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Damper, mobeseleri aşağı indirdi

Fethiye’de bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir kamyonun damperi, kontrol noktasındaki mobeselere çarparak aşağı indirdi. Mobeselerin bulunduğu metal levhanın komple aşağı düştüğü esnada yoldan geçen hiçbir aracın olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Karaburun, “Kayalar her geçen gün ayrılmaya devam ediyor”

Fethiye’nin Faralya Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yol üzerinde bulunan kayaların her geçen ayrılmaya devam ettiği belirtildi. Faralya Mahalle Muhtarı Hasan Karaburun, “Mahalleye başka giriş çıkış yolu yok. Kayalar giderek ayrılıyor. Her an yola düşebilirler. Bir facia yaşanabilir” dedi. 

LPG Yüklü Tankere Arkadan Çarptı: 3 Yaralı

Bodrum’da seyir halindeyken LPG yüklü tankere arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada olası bir facia ucuz atlatıldı.

Muğla’da CHP'li Belediyelerden Havai Fişek Kararı

FERDİ YAVUZ- Sakarya’da meydana gelen havai fişek faciasının ardından Muğla’da CHP'li belediyeler, havai fişek kullanımını yasaklamaya başladı.