Fetav Başkanı Dilek Dinçer Haberleri

Fetav Başkanı Dilek Dinçer Haberleri

Fethiye'de 30 Ağustos'ta El Emeği Şöleni

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV)'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği el emeği ürünleri pazarı yoğun ilgi görüyor. Fethiye Kordon'da kurulan pazarda FETAV Müdürü Dilek Dinçer ve el emeği ürünler yapıp satan Esma Kerim, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. 

FETAV Kermes Düzenledi

FETAV tarafından dernek binası önünde yiyecek kermesi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Dilek Dinçer ise ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Çalış ikinci el pazarı 26 Eylül’de kuruluyor

Pandemi nedeni ile uzun bir süredir kurulamayan Çalış ikinci el pazarı 26 Eylül’de aynı yerinde kuruluyor. Çalış ikinci el pazarı hakkında bilgiler aktaran FETAV Başkanı Dilek Dinçer, “İnsanlar evde kullanmadıkları eşyalarını arabalarının bagajına koyup getirip orada satış yapıyorlardı. Daha sonra arabası olmayan vatandaşlar da biz de bu imkandan yararlanmak istiyoruz arabamız yok ama biz de istiyoruz yer deyince masa, sandalye kiralamak suretiyle 2. Bir bölüm açtık pazarda ve 15 yıldır bu pazarın tüm geliri bağış olarak öğrencilere burs olarak dağıtılıyor” dedi.

Başkan Dinçer, “Her alanda projelerimiz devam ediyor”

FETAV bünyesinde yapılmakta olan projelere yenileri eklendi. Geniş bir proje yelpazesine sahip olan FETAV yeni alanlarda da projeler geliştiriyor. Etkinlik alanlarından bahseden FETAV Başkanı Dilek Dinçer, “Robotik kodlama, yaratıcı yazma, drama, akıl oyunları, biriç, satranç, İngilizce, Almanca gibi kurslarımız ve atölye çalışmalarımız var” dedi.