Fethiye Haberleri Haberleri

Fethiye Haberleri Haberleri

Fethiyeli genç, arabasını A'dan Z'ye yeniledi

Fethiyeli Ramazan Kestirmeci, çocukluk hayali olan modifiye arabaya sahip olma tutkusunu gerçekleştirdi. 2005 model bir aracı alarak başlayan Kestirmeci, aracı tamamen kendi zevkine göre yeniledi. Air süspansiyon, özel jantlar, renkli farlar ve daha birçok detay ekleyen Kestirmeci, bu dönüşüm için yaklaşık 100 bin TL harcadı.

Fethiye'de gıda fiyatları konusunda çiftçiden tepki

Yüksek gıda fiyatlarıyla mücadele eden tüketiciler, çiftçilerin yaşadığı zorlukları göz ardı etmemeli. Bir çiftçi olan Eşref Sivri, yaşadıklarını FRT TV mikrofonuna anlattı.

Antrenörler, velilere seslendi: ‘Çocuklar spor yapsın’

Okulların açılmasıyla birlikte çocukların ders yükü artarken, velilerin birçoğu çocuklarının okul sonrası yorulmaması için spor aktivitelerini kısıtlama eğiliminde. Ancak deneyimli jimnastik antrenörleri Yasemin Çakmak ve Naim Uçar, bu düşüncenin tam tersi olduğunu belirtiyor.

Fethiye Kaymakam'ı Ertaş’a Müftü Kamil Oktay'dan Veda Ziyareti

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, tayininin Ankara’nın Etimesgut ilçesine çıkmasının ardından Fethiye İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Fethiye Babadağ' da Dünyanın En İyi Akrobasi Pilotları Yarışacak

Fethiye'nin gözde turistik merkezlerinden Babadağ, bu yıl dünya akrobasi sporunun en prestijli organizasyonlarından biri olan World Acro Cup'a ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı bu önemli organizasyon, akrobasi tutkunlarını ve sporcuları bir araya getiriyor.

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi Yeniden Okurlarıyla Buluşuyor

SED Medya bünyesinde uzun yıllar yayın hayatına devam eden ve Fethiye'nin kültürel simgelerinden biri haline gelen Fethiye Aktüel Magazin Dergisi, pandemi nedeniyle verdiği aranın ardından okurlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Başkan Karaca; Fethiye' de Yeni Pazar Alanı Projesi

Fethiye Belediyesinin Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı esnasında farklı konularda Meclis üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin artan nüfusu, halkın talepleri ve pazar esnafının istekleri doğrultusunda yeni bir pazar alanı kurulması için çalıştıklarının müjdesini verdi.

Fethiyespor yöneticisi Keskin, "Geçmiş geçmişte kaldı"

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye’nin Yüzü Aydınlanacak

Fethiye Belediyesinin Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı sonunda Meclis üyelerine çeşitli konularda bilgi sunan Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin ana yollarından başlayarak dekoratif aydınlatma konusunda somut adımlar atacaklarını belirtti.

Fethiye’de enflasyon ikinci el pazarını da vurdu

Fethiye Çalıca’ da kurulan ikinci el pazarı kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için tercih edilen bir yöntem. Pazarda, kıyafetten mutfak eşyalarına birçok ürün bulunuyor.

Okullarda ilk zil çaldı: uyum haftası başladı

Yaklaşık 4 milyon okulöncesi ve ilkokul 1’inci sınıf okula başladı. Konuyla ilgili olarak Nursel Özdemir Eğitim Kurumları Kurucusu Salih Dündar ve Akran Akademi bünyesinde görev yapan Psikolog Hande İnce ailelere uyarılarda bulundu.

Tarımda mazot ve gübre desteği

Fethiye Ziraat Odası’nın güdümündeki medyanın "çiftçiye mazot, gübre ve prim desteğini kaldırdı" iddiasına bakanlıktan açıklama yapıldı doğru olmadığı açıklandı. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Fethiye’ye Sezonun İlk Hamsisi Geldi

Av yasağının kaldırılmasıyla, balık pazarları hareketlendi. Fethiye balık pazarında sezonunun ilk palamudu ve hamsisi tezgahları süsledi.

Fethiye'de Panç İşlemeli Çantalara Yabancı Turistlerin Yoğun İlgisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Likya Kadın Kooperatifi tarafından kurulan el emeği ürünleri stantları, özellikle yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Fethiye Salı Pazarı Esnafı Yongacı' dan Turşu Tarifi!

Fethiye Salı Pazarı'nda turşu satışı yapan Remziye Yongacı, "Tam turşu zamanı geldi. Şu an yapılan turşular erimez. Bende kornişon, acı biber, sarımsak turşuları bulunuyor. Satışlarımız da Allah’a çok şükür diyelim. İyi değil ama kötü de değil. Daha çok yerli müşterilerimiz alıyor turşularımızı, yabancı turistler bu lezzetten anlamıyor. Turşuyu yaparken bütün koy, sarımsak koy.” diyerek turşunun önemini vurguladı.

Fethiye'nin Sıcak Rüzgârı Balıkesir’de Esti

Balıkesir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan ve sekiz gün sonunda, 6 Eylül tarihinde, Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri ile son bulacak olan Altıeylül Kurtuluş Festivali’ne Fethiye Belediyesi damga vurdu.

Fethiye Şehir Stadı' na rakip takım Kastamonuspor stada geldi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 1.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde GMG Kastamonuspor' u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi rakip takım GMG Kastamonuspor, konakladığı otelden ayrılarak mücadelenin oynanacağı stadyuma giriş yaptı.

Fethiye Kayaköy’de Ormanlık Alanda Gönüllü Olarak Temizlik Yaptı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kayaköy Mahallesi’nde Oğuz Ballı, geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi’nin temizlik seferberi yaptığı ormanlık alanı gönüllü olarak kendisi tekrardan temizledi.

Fethiye'de kadın cinayetlerine protesto

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından katledilen Senem Kıvrık için basın açıklaması yaptı.

Fethiye’de romantik düğün ile evlendiler

Nagihan ve Göksel Bulut çiftinin kızla Gökşin, Yeter ve Nazım Dizman çiftinin oğulları Volkan ile Petunya Beach Club’ta düzenlenen düğün ile evlendi.

Barbunn Fethiye'de Özcan Deniz Sahne Aldı

Yaz konserleri kapsamında birçok ünlü sanatçıyı sahneye çıkaran Barbunn Fethiye, bir ilke imza atarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Özcan Deniz'i sahneye çıkarttı.

Çağlayan, ‘Fethiyespor Karşısında Kazanmak İstiyoruz’

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00’da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

30 Ağustos'ta Fethiye'de Adamlar Sahnede

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği görkemli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sevilen müzik grubu Adamlar' ın sahne almasıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Fethiye'de 30 Ağustos'ta El Emeği Şöleni

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV)'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği el emeği ürünleri pazarı yoğun ilgi görüyor. Fethiye Kordon'da kurulan pazarda FETAV Müdürü Dilek Dinçer ve el emeği ürünler yapıp satan Esma Kerim, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. 

Vatansever Gazilere Kaymakam Ertaş’tan Anlamlı Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı Ertaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle vatan uğruna canını ortaya koymuş gazileri ve ailelerini ziyaret ederek onlara minnet duygularını iletti.

Fethiye’de SED Medya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.Yılı Tüm Türkiye’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu anlamlı günde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları, Fethiye Beşkaza Meydanı’ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılım sağladı.

Fethiye'nin Yeni Kurulan Ege Sen Sanat Derneği, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunu gerçekleştirdi

Fethiye’de yeni kurulan Ege Sen Sanat Derneği, kısa sürede önemli etkinliklere imza atarak dikkat çekiyor. Dernek, kuruluşunun hemen ardından katılım sağladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni dolayısıyla hem milli birlik ve beraberliğe vurgu yapmış hem de Fethiyelilerle ilk buluşmasını gerçekleştirmiş oldu.

Fethiye Kaymakamlığı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla’nın Fethiye ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun gururu; Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen programlar ile yaşandı.

Fethiye' de Öğrenci Dostu Çiğ Köfte

Fethiye'de çiğ köfte, sadece lezzetli bir atıştırmalık değil, aynı zamanda öğrenciler için sosyalleşmenin ve keyifli vakit geçirmenin bir yolu haline geldi. Okulların açılmasıyla birlikte çiğ köfte satışlarının daha da artacağı öngörülüyor.