Fethiyespor Haberleri Haberleri

Fethiyespor Haberleri Haberleri

Fethiyespor yöneticisi Keskin, "Geçmiş geçmişte kaldı"

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağlayan, ‘Fethiyespor Karşısında Kazanmak İstiyoruz’

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00’da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor 2-1 Muğlaspor

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor ile TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor, hazırlık maçında Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1 Fethiyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Ertaş Fethiye Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Fethiyespor yetkilileri, Fethiye Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. 

Fethiye Şehir Stadı’nda depreme karşı güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiyespor’un müsabaka yaptığı Fethiye Şehir Stadı’nda deprem analizi olumsuz sonuçlanan betonarme bölümü kapatılarak stat genelinde güçlendirme çalışmaları yapılıyor.

Fethiyespor Futbol Akademisi alt yapı çalışmaları başladı

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor alt yapı yaş grubu takımları ile ilgili geçmiş sezonu değerlendirdi. Yeni sezonun da hazırlıklarına başladıklarını belirten Ataçocuğu, “Her zaman yanımızda olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

Fethiyespor hazırlık maçını kazandı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürdüğü hazırlık kampı kapsamında Manisa ekiplerinden Somaspor ile karşılaştı. Fethiyespor, 89.dakikada Kayrahan Yılmaz’ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Amintas Kaya Mezarları, Manzarasıyla Ziyaretçileri Ağırlamaya Devam Ediyor

Amintas Kaya Mezarları, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Fethiyespor, hazırlık maçında 1-3 mağlup oldu

2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürüyor.

Fethiyespor gençlere emanet!

Yeni sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş ise takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.