Fiyatlar Düştü Haberleri

Fiyatlar Düştü Haberleri

Fethiye Salı Pazarı'nda "Kışlık Domates Alışverişini Kaçırmayın!"

Fethiye Salı Pazarı esnaflarından Halil Ayat, vatandaşlara müjdeli haberler verdi. Yaşanan sıcak hava dalgasının ardından ürün fiyatlarında önemli düşüşler yaşandığını belirten Ayat, özellikle salçalık domates fiyatlarının 15 liraya kadar gerilediğini ve yoğun talep gördüğünü belirtti.

Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

HAVALAR ISINDI FİYATLAR DÜŞTÜ

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

HAVALAR ISINDI FİYATLAR DÜŞTÜ

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Ürünler bollaştı fiyatlar düştü

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte topraktaki verimlilik arttı. Verimliliğin artmasıyla birlikte de ürünler bollaştı. Bu durum da meyve sebze fiyatlarını yüzde 50’ye kadar düşürdü. Fiyatların düşmesiyle ilgili konuşan Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Cemre toprağa düştüğünde ürünler daha çabuk yetişecek‘’ dedi.

Salı Pazarı’nda fiyatlar düştü

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı’ndaki ürünlerin fiyatları da düştü. Geçen hafta kilosu 22 liradan satılan salatalık bugün 15 liradan tezgâhlarda yerini aldı. Düşen fiyatlar ve havanın güneşli olmasından dolayı vatandaşlar pazara akın etti.