Giyim Haberleri

Giyim Haberleri

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Muğlaspor’un resmi giyim sponsoru Patırtı

Muğla’dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor’un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

Giyim pazarına yabancı turist akını

Fethiye salı pazarında yabancı turistlerin alış veriş yapmasıyla yoğunluk yaşanıyor. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Giyim Pazarı’na yoğun ilgi

Fethiye’de Salı günleri kurulan Giyim Pazarı’na yabancı turistlerin ilgisi yoğun oldu.

İngilizler giyim pazarına akın etti

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Giyim Pazarı’nda İngiliz Yoğunluğu

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

KIZILAY FETHİYE GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı “Kadir Çavuş” giyim mağazası törenle açıldı. Türk Kızılay’ının Muğla şubelerindeki 2. hayır giyim mağazası Fethiye’de açıldı.

MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

Birbirinden ünlü markaları bünyesinde barındıran giyim pazarında modanın nabzı atıyor.

PAZAR DOLDU TAŞTI

Fethiye'de yaşayan ve turistik amaçlı olarak gelen yabancı uyruklu turistler, giyim ve meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’na akın etti.

SALI PAZARI SALLANIYOR

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

SALI PAZARI GİYİM ESNAFI DERTLİ

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.

GİYİM PAZARINDA TURİST YOĞUNLUĞU

Fethiye’de Salı günleri kurulan giyim pazarında turistlerin ilgisi oldukça yoğun.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

İngiliz turistler salı pazarını şenlendirmeye başladı

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

İhtiyaçsa 1 al ücret ödeme

Fethiye'de hayırseverlerin bağışladığı gıdalar ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. Hayırseverler ramazan ayı boyunca her gün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki giyim mağazasının önünde sebzeden ekmeğe çeşitli gıda paketlerini ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor. Ramazan ayında bir gelenek haline gelen yardım kampanyasına bu yıl katılımın daha çok olduğu kaydedildi. 

Yılbaşı yaklaşırken, pazarda hareketlilik yaşandı

Fethiye'de Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda yılbaşı öncesi yoğunluk hakim oldu. Pazarda, giyim bölümü eski günlerini arar vaziyetteydi. Covid-19 tedbirlerinin sık sık anonslar yapılarak hatırlatıldığı pazarda Fethiye Belediyesi zabıta görevlileri, sık sık maske ve sosyal mesafe kontrolleri yaptı. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, sert bir kış geçirmediğimiz için fiyatlar geçen haftalara göre daha düşük olduğunu söyledi.

Marmaris'te İmitasyon Ürün Denetimi Yapıldı, Esnaf Ayağa Kalktı

Marmaris'te kapalı çarşıda açık olan bazı dükkanlara marka avukatları denetim yaptı. 200’e yakın esnaf alkış tutarak denetimleri protesto etti. Beş giyim satışı yapan dükkana işlem yapılan denetimlerde polis esnafı sakinleştirip, olay çıkmasını önledi.

Milas’a Bir Festival Daha

Yıllardır Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Evlilik Fuarı ve Yapı, Dekorasyon Fuarı gibi çok başarılı fuar organizasyonlarıyla ses getiren Milas’ta ilk kez bir uluslararası Giyim, Aksesuar, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Festivali düzenleniyor.