Güzellik Salonları Haberleri

Güzellik Salonları Haberleri

Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

BERBER VE KUAFÖRLER İÇİN YENİ KARAR!

Ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde alınan karar 1 Temmuz 2023’e ertelendi.

BEKLENEN KARAR, 1 OCAK 2023'E ERTELENDİ

Ticaret Bakanlığı 1 Ekim'den itibaren tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar almıştı. Bakanlık bu uygulamanın 1 Ocak 2023'e ertelediğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz aylarda berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olmasını zorunlu hale getirmişti. Buna göre, berber, kuaför ve güzellik salonları bulundukları illerdeki valiler tarafından belirlenecek şekilde haftanın bir günü kapalı kalacaktı. Söz konusu karar ise 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktı.

Market ve Kuaförlerde Alınacak Önlemler Güncellendi

Sağlık Bakanlığı, "Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında Alınması Gereken Önlemler" ile "Market ve Süpermarketlerde Alınması Gereken Önlemler"i güncelledi.

Büyükşehir Zabıtasından AVM ve Berberlere Denetim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri il genelinde faaliyetlerini sürdüren AVM, kuaför, berber ve güzellik salonlarını hijyen ve sosyal mesafe önlemleri başta olmak üzere yayımlanan genelgeler doğrultusunda denetledi.

Marmaris’te Salonlar Dezenfekte Edildi

Marmaris Belediyesi, yarınki açılış öncesi berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etti.

Esnaf İçin Buluştular

Muğla Milas’ta 11 Mayısta iş başı yapacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları başlıyor.