Haneye Haberleri

Haneye Haberleri

Büyükşehirden 10 yılda 22 Bin 729 haneye ziyaret

 2014 yılında başlatılan Evde Bakım Hizmeti ile Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri bugüne kadar 13 ilçede 22 bin 729 haneyi ziyaret ederek 364 bin 32 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti verdi.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

Türkiye’de bir ilk ikili atık toplama sistemi

Atık yönetimi konusunda öncü belediyelerden birisi olan Fethiye Belediyesi çalışmalarına yeni bir projeyi daha kattı. Pilot bölge seçilen Göcek’te kapı kapı bilgilendirmeler ile her haneye 2 adet konteyner temin edildi.

Köyceğiz’de kumar operasyonu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde kıraathaneye düzenlenen kumar operasyonunda 8 şahsa toplamda 32 bin 944 TL cezai işlem uygulandı.

Köyceğiz’de polisten kaçan kumar şüphelileri damda yakalandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal kumarhaneye dönüştürülen evde kumar oynayan 6 kişiye 28 bin 716 TL ceza kesildi.

Evi Kumarhane Yapanlara Polis Suçüstü Yaptı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, kumarhaneye dönüştürülen evde kumar oynayan 4 kişiyi suçüstü yakaladı.

Menteşe'de Açık Kahvehaneye Baskın

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Pandemi Kurulu kararlarına rağmen açık tutulan kahvehaneye baskın yapıldı.

Lüks Villayı Kumarhaneye Çevirdiler

Kumar oynayan 10 kişiye idari yaptırım cezası kesildi, kumar oynatan 2 kişi adliyeye sevk edildi.