Hayırsever, Haberleri

Hayırsever, Haberleri

2. Mustafa Kiremitli Yağlı güreşleri güreş severlerin ilgi odağı oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Karaçulha Mahallesi'nde düzenlenen 2. Mustafa Kiremitli Yağlı güreşleri güreş severlerin ilgi odağı oldu.

Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Kur’an Kursu Açıldı

Fethiye'de hayırsever vatandaşın bağışı ile eğitim - öğretime başlayan Mıstan / Oğlu Niyazi Kacar Kur'an Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MENTEŞE BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Menteşe Belediyesi Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Perşembe pazarında iftar sofrasını kurdu. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla belediye aşevinde hazırlanan 3 bin kişilik yemek iftar sofrasında dağıtıldı. İftar sofrasına gelemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği belediye ekiplerince ulaştırıldı. Ramazan Ayı’nın ilk iftar sofrasına CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile birim müdürleri de katıldı.

Muhtar Küçük, bisikletsiz çocuk bırakmayacak

Fethiye’nin Menteşeoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçük, geçtiğimiz yıl başlattığı “bisikletsiz çocuk kalmasın” projesi ile 100’ü aşkın bisiklet dağıttı. Mahalledeki hayırsever vatandaşların destekleri ile hiç bisiklet sahibi olmayan çocukları bisiklet hediye ederek sevindiren Küçük, projeyi mahallede bisikletsiz çocuk kalmayıncaya kadar devam ettireceğini söyledi. İlk kez bisiklet sahibi olan çocukların sevinci görülmeye değerdi. 

Bakan Selçuk, Eğitim Gönüllülerini Onurlandırdı

Yüzde 100 Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde Muğla genelinde eğitime maddi destekte bulunan 60 hayırsever, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından plaket ile ödüllendirildi.