Hazırlık Maçı Haberleri

Hazırlık Maçı Haberleri

Fethiyespor’da Kayrahan Yılmaz, U19 Milli Takım Aday Kadrosuna Çağırıldı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor’un yeni transferi orta saha oyuncusu Kayrahan Yılmaz, U19 Millî Takımımızın 6-8 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağırıldı.

Fethiyespor 2-1 Muğlaspor

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor ile TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor, hazırlık maçında Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1 Fethiyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Fethiyespor hazırlık maçını kazandı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürdüğü hazırlık kampı kapsamında Manisa ekiplerinden Somaspor ile karşılaştı. Fethiyespor, 89.dakikada Kayrahan Yılmaz’ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Fethiyespor, hazırlık maçında 1-3 mağlup oldu

2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürüyor.

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

Hazırlık Maçında Samsunspor'u Mağlup Ettiler

Basketbol dünyasının heyecanla beklediği hazırlık maçlarından olan Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasındaki mücadelenin galibi Bodrum'un güçlü temsilcisi oldu. 

ŞİMŞEKLER’DEN NET GALİBİYET 3-1

Fethiyespor, Antalya kampında 2. hazırlık maçında Ankaraspor’u 3-1 mağlup etti.

FETHİYESPOR HAZIRLIK MAÇINDAN MAĞLUP AYRILDI

Ligin 2. yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Fethiyespor, hazırlık maçında Anagold 24 Erzincanspor’a 0-1 mağlup oldu. 

ERMAŞ MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Didim Atatürk Stadı'nda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. 

Hazırlık Karşılaşması Beraberlikle Sonuçlandı 1-1

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 2022-2023 sezonunun ilk hazırlık maçında evinde Nazilli Belediyespor’u ağırladı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın  ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Fethiyespor kaldığı yerden

Ligin ilk yarısında fırtına gibi eserek topladığı 43 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider olarak bulunan Fethiyespor ligin 2. Yarısı için kamp yaptığı Antalya’da ilk hazırlık maçını Bursa Yıldırım Spor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

Fethiyespor Kartepe kampında güç topluyor

Bu sezon 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Kartepe kampında güç topluyor. Lacivert-beyazlılar Kartepede yaptığı ikinci hazırlık maçını 1-0 kazandı.