Kaçak Yapılar Haberleri

Kaçak Yapılar Haberleri

Fethiye’de Kaçak Yapıların Yıkımları Başlıyor

Fethiye’nin Nif mahallesinde, Kırkpınar mevkiinde yer alan ve Maliye Bakanlığı tarafından Fethiye Belediyesi’ne tahsis edilmiş olan arazide bulunan kaçak yapılar, Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

KAÇAK YAPILARA BETON DÖKÜMÜNE İZİN YOK

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele kapsamında, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

FETHİYE'DE KAÇAK YAPILARA YIKIM UYGULANIYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor.

Başkan Solak, “Herkes cezamı öderim yaparım mantığında”

Fethiye’de kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Şehrimizde olağanüstü bir kaçak yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

ALİM KARACA, “HALKIN OLANI HALKA TESLİM EDECEĞİZ”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

Mimarlar Odası’ndan kaçak yapı açıklaması

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak Fethiye ve çevresinde bölge için büyük sorun teşkil eden kaçak yapılar ile ilgili açıklama yaptı. Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Binası’nda yaptığı açıklamada Solak kaçak yapıların büyük sorun olduğunu yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Menteşe’de 6. etap yıkım çalışmasına başlandı

Menteşe Belediyesi kaçak yapılara ilişkin 6. Etap Yıkım çalışmasına başladı. 6. Etapta; idari ve yargı süreci tamamlanan, yapı kayıt belgeleri iptal edilen başta Kıran, Sarnıç ve Kuyucak Mahalleleri olmak üzere muhtelif mahallelerde 70 adet kaçak yapının yıkılması hedefleniyor.

Akbük Koyu’nda Kaçak Yapıların 1. Etap Yıkımları Tamamlandı

Akbük Koyu’nda Kaçak Yapıların 1. Etap Yıkımları Tamamlandı

Özdil’in Otoparkı Yerle Bir Oldu

Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil’in villasının kaçak bölümlerinin yıkımı 10 gündür devam ediyor. Firari olarak aranan Can Dündar’ın Bodrum’da bulunan milyon dolarlık villalarının perguleleri yıkıldı, yıkım işlemi yapan işçiler bahçedeki kaçak yapıları yıkmaya başladı.

Can Dündar’ın Milyon Dolarlık Villasıyla İlgili Flaş Gelişme

MİT tırları davasında devletin gizli belgelerini elde edip yayınlamaktan ceza alan, Almanya'ya firar ettiği için hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan gazeteci Can Dündar'ın Bodrum'daki milyon dolarlık villası için yıkım kararı çıktı. Hazine arazisine kaçak yapılar yaptıran Can Dündar’ın evinin kaçak bölümlerinin 11 Haziran'da yıkılacağı öğrenildi.

Kaçak Yapılarda Yıkım Devam Ediyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın kaçak yapılara karşı başlattığı mücadele devam ediyor.

Bodrum’da Kaçak Yapılarla Mücadele Devam Ediyor

Bodrum’da yaklaşık 8 aydır süren kaçak yapılarla mücadele devam ediyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın kaçak yapılaşmaya karşı başlattığı mücadele aralıksız sürdüğünü açıkladı.

Yıkımlar Kaçak Yapıyı Durdurmuyor

Bodrum’daki The Bo Viera projesindeki kaçak yapıların yıkımı yapılırken, sahil kısmındaki projenin ikinci ayağının yapımına başlandığı görüldü.