Kamp, Haberleri

Kamp, Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Fethiyespor’da Kamp Süreci Başlıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Gençler Çadır Kampında Doyasıya Eğlendiler

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu hafta ikincisini düzenlediği çadır kampında gençler doyasıya eğlendiler.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Fethiye Ve Seydikemer’de Karavan Park Alanı Eksikliğine Çözüm Aranıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), karavan ve kamp alanı, karavan imalatı ve kiralama sektöründen temsilcilerin katıldığı toplantıda, Fethiye ve Seydikemer’de karavan kamp alanlarının belirlenmesi ve karavan turizminin geliştirilmesine yönelik öneriler konuşuldu. Sektör temsilcileri bölgede karavan kamp alanı bulunmaması nedeniyle büyük bir turizm potansiyelinin kullanılamadığını vurgularken, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bölge turizminin çeşitlendirilmesi konusunda birçok çalışma yürüttüklerini belirterek, kamp karavan turizmini desteklemek ve kamp alanları oluşturmak için sektör temsilcilerinden aldıkları önerileri Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taşıyacaklarını söyledi.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

Fethiyespor Tekirdağ’ı Ağırlıyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba mesaisinde Tekirdağspor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Alesta Otel’de kampa çekildi. Fethiyespor, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak isterken 3 puana odaklandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, her maçı final olarak gördüklerini dile getirerek “ Kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeniden liderliği yakalamak istiyoruz” dedi.