Katrancı Haberleri

Katrancı Haberleri

Fethiye Katrancı koyunda çıkan yangın söndürüldü

Fethiye Katrancı koyunda saat 15.46 civarında başlayan yangın, ekiplerin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı.

Katrancı Koyu'ndaki orman yangını kontrol altında

Muğla’nın Fethiye ilçesi Katrancı Koyu'nda başlayan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Fethiye’de orman yangını

 Muğla’nın Fethiye ilçesi Katrancı koyunda orman yangını başladı.

Kaymakam Karaman’dan koy ve plaj denetimi 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberindeki heyet ile birlikte Katrancı Koyu’nu ziyaret ederek yaz sezonu hazırlıklarını yerinde inceledi.

ŞAMPİYONLARDAN TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

661. KIRKPINAR’DAN MUĞLA’YA 2 MADALYA

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

ÜLKÜ OCAKLARI NEVRUZ’U KUTLADI

Fethiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Katrancı Koyu’nda düzenlenen programla Nevruz Bayramı kutlandı. Program Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice’nin Nevruz Dua’sı ile başladı. Ardından nevruz ateşi yakılarak demir dövüldü. Müzik dinletisi eşliğinde devam eden etkinlik döner, pilav ve ayran ikramı ile sonlandı.