Kaymakamlık Binası Haberleri

Kaymakamlık Binası Haberleri

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

SEYDİKEMER’DE ATAMIZ “MİNNET VE ÖZLEMLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlık hizmet binası Atatürk Anıtı önünde saat 08.45’de tören düzenlenecek.

Bayramda otopark sorununa çözüm

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde Fethiye şehir merkezindeki trafik ve otopark yoğunluğunun azaltılması için Fethiye Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile okul bahçeleri ve Kaymakamlık Binası’nın otoparkı halka açıldı.

Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek

Yeşilay Haftası kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek Projesi’’ gerçekleştirildi. Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya.öğretmenler, anasınıfı öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Sağlıklı yaşamın anlatılmasıyla başlayan etkinlik çocukların şarkı söyleyerek ellerindeki balonları havaya bırakmasıyla devam etti. Ayrıca projenin Yeşilay haftası etkinliği olarak ilçe genelinde düzenlenen slogan yarışmasında birinci seçilen öğrenciye Balcıoğlu ödül verdi.

Seydikemer’de Cumhuriyet Coşkusu yaşanıyor

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Fethiye’de Zafer coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 99 yıllık gurur, Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Şiirlerin okunması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Per. Atğm. Adil Emin Kaya tebrikleri kabul etti.

Başkan Karaca, Halkın Bayramını Kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de önce kaymakamlık binası önünde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma törenine katılırken, daha sonra Cumhuriyet meydanındaki STK’ların düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, törenlerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İzin talebi koronayı unutturdu

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeni ile 18 günlük kapatma kararı verilince Fethiye’de de vatandaşlar gerek seyahat gerekse çalıştıkları iş kolları ile ilgili izin için başvurunca kaymakamlık binası önünde uzun kuyruklar oluştu. Seyahat izinlerinin e-devlet üzerinden alındığını bilmeyen vatandaşlarda sabahın erken saatlerinden itibaren kaymakamlık binası önünde sıraya girince kuyruklar iyice uzadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kaymakamlık binası önünde başlayan yoğunluk mesai saati olan saat 10.00’a kadar devam etti.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Saat değişikliği mağduru oldular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü töreni için Fethiye Kaymakamlık binası önüne gelen Özel Ata Okulları öğrenci ve öğretmeninin yanı sıra bazı vatandaşlar, törenin saat 09:00’da yapıldığını duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Kendilerinin saat değişikliğinden haberleri olmadığını vurgulayan öğrenci ve öğretmenler, yenilenen kaymakamlık binası bahçesindeki Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirerek ayrıldılar.

Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası renkleniyor

Seydikemer Belediyesi olarak İlçe merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra Seydikemer Belediye Hizmet Binasi ve Kaymakamlık Binası bahçeside güzelleşiyor.

Kaymakam Fırat, 'Tadilat çalışmaları devam ediyor'

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 'Kaymakamlık binasının iç ve dış kısmı ile bahçede peyzaj düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman çok güzel olacağını düşünüyorum' dedi.

Komşunun Küllerinden Derlemeler

Menteşe Kaymakamlığı ile Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın katkıları ile düzenlenen ‘Komşunun Küllerinden Derlemeler, Eski Muğla Fotografları fotoğraf sergisi Kaymakamlık Binasında gerçekleşti.