Kilit Haberleri

Kilit Haberleri

Fethiye’de Bayram Tatili Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatilci akını yaşanıyor. Şehir dışından gelen araçların Fethiye’ye giriş yapmasıyla beraber Fethiye’de trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

CHP Muğla İl Başkanlığı, Terörü Kınadı

Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırılarında 12 asker şehit düştü. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Menteşe'de yollar modern görünüme kavuştu

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

Ağustos ayında trafik yoğunluğu devam ediyor

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Fethiye Merkezinde Trafik Yoğunluğu

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Âşıklar Tepesi Yolu Kilitlendi

Fethiye’de Manzarasıyla büyüleyen, Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi’ne giden yol, Telmessos Antik Tiyatro’daki konser ile barlar sokağındaki yoğunluk sebebiyle kilitlendi.

Ölüdeniz’de Trafik Kilitlendi

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirmek isteyenler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Oluşturulan araç kuyruğu sonrasında trafik kilitlendi.

Başkan Akdenizli, Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

"DÜNYA YÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR.”

8 Mart 1857'de ABD'de 40 bin dokuma işçisi kadın çalışma saatlerinin 16 saatten 10 saate indirilmesi, ücretlerinin ve çalışma koşullarının düzeltilerek insan onuruna yakışır hale getirilmesi talebiyle bir grev başlattılar. Polisin saldırması, işçilerin fabrikaya kilitlenmesi ve ardından çıkarılan yangında fabrika önüne kurulan barikatlar nedeniyle kaçamamaları sonucu 129 kadın işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kadın katıldı.

SADET KANSIZ “TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Pençe-Kilit Harekâtı’nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

Seydikemer'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ortaca Belediyesi yol bakım çalışmalarına devam ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Başkan Otgöz, Pınara Antik Kent Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kilitli parke taş döşenen Pınara Antik Kenti’ndeki yolda incelemelerde bulundu. Seydikemer ilçesinde bulunan antik kentlerin ilçenin tanıtımında büyük rol oynadığını dile getiren Başkan Otgöz, yapılan çalışmalarının turizmi geliştirmek için de önemli olduğunu vurguladı.

Fethiyespor’da Rehavete Yer Yok

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi. Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Hem Yağ Yakıyor Hem Bağışıklığı Arttırıyor

Yüzyıllar boyunca kilitli çekmecelerde saklanacak kadar değerli görülen, yalnızca krallar ve aristokrat aileler tarafından büyük servetler feda edilerek bulunabilen baharatların üretimi ve ulaşılabilirliği artmış olmasına rağmen günümüzde hala popülaritesini koruyor. Diyetisyen Nagehan Afşar, bağışıklık sistemini güçlendirirken yağ yakımını destekleyecek 4 sihirli baharatı anlattı.

Fethiyespor’da tek hedef 3 puan

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

Belediye personeli kurtardığı kediyi sahiplendi

Bodrum’da kapısı kilitli sarnıcın içine giren yavru kedi belediye ekiplerince kurtarıldı. Kedinin içinde bulunduğu sarnıcın kapısını açmak için gelen belediye personeli Şenol Direk, kurtarılan kediyi sahiplenerek evine götürdü.

Seydikemer’de kilitli parke çalışmaları sürüyor

Seydikemer Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

2 gündür trafik kilitlendi 

Fethiye Belediyesi ilçe genelinde hizmetlerini sürdürürken, Taşyaka Mahallesi civarında devam eden çalışmalar dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşıyor. Bazı vatandaşlar işaretlemelerin yetersiz olduğunu belirtirken; trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. 

Bisiklet hırsızlığı işyeri kamerasında

Fethiye’de Akarca Mahallesi’ndeki, Adliye binası karşısında market yakınına kilitlenen bisiklet, güpegündüz çalındı. Bisiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bisikleti çaldığı iddia edilen şahıs, otomobilin arka koltuğuna yerleştirmesine rağmen; kapı açık kaldığı halde yoluna devam etti. Bisikletin sahibi olduğunu belirten Tarık Akkurt, “Olayın ardından polisi aradım ve şikayetçi oldum” dedi.

Soydemir “Maviye dönmek, bizim elimizde”

Dünkü kabine toplantısının ardından özellikle restaurant ve kafe işletmecilerinin gözü kulağı ekranlara kilitlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan özellikle turizm bölgesi Fethiye’deki işletmecilerin beklediği açıklama nihayet geldi. Yüksek risk grubunda yer alan Muğla ve ilçelerindeki restaurant, kafe, pastane, kahvehane ve çay bahçesi işletmecileri, iş yerlerini sabah 07:00’de açıp akşam 19:00’da kapatabilecek. Açıklanan kararı değerlendiren Fethiye Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Soydemir “bölgemiz, yüksek risk grubunda. Normalleşmeye doğru adım atılıyor. İşletme sahiplerimizden kurallara uymaya devam etmelerini istiyoruz. Kurallara uyup Muğla bölgesini maviye dönüştürmeliyiz” dedi.

Çimen, “Şantiye şefliği anahtar konumundadır”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği Başkan Levent Çimen, deprem bölgesi üzerinde bulunan ülkemizde güvenli yapı üretimi ve depremden doğabilecek zararların asgariye indirilmesi adına şantiye şefliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Çimen, “Şantiye şefliğinin bir başka kilit rolü ise, şantiye alanında işçi sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasıyla ilgilidir. Ne acıdır ki ülkemiz yıllardır işçi ölümlerinde Avrupa birinciliğini ve dünya üçüncülüğünü bırakmamaktadır. Bu işçi ölümlerinin büyük çoğunluğunun inşaat sektöründe yaşandığı herkesin malumudur” dedi. 

Bir Esnafın Haklı İsyanı !

FERDİ YAVUZ- Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence mekânları, barlar ve nargile kafeler 15 Mart’ta kapatılmıştı. 1 Haziran'da normalleşmeye geçilmesiyle kapalı olan birçok işyeri tekrar açıldı. Ancak nargile kafe, bar, birahane ve eğlence mekânları açılmadı. İşletme sahipleri haklı olarak isyan ediyorlar. Ruhsat farkından dolayı mağdur olan ve 5 aydır iş yerleri kilitli olan esnaflar son noktaya geldi. Peki, eğlence mekanları ne zaman açılacak?

Bodrum'da Vahşet !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Dogo Argentina cinsi köpeği besleyip, büyütüp saldırganlaşınca patisini delerek zincirleyen ve üzerine birde kilit vurup sokağa salan şahıs her yerde aranıyor.

Evini Ateşe Verip, Kendini İçeriye Kilitledi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde evi yakıp, kendini de içeriye kilitleyen kişi hastanede hayatını kaybetti.