Kritik Haberleri

Kritik Haberleri

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Kritik maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında 8 Ekim Pazar günü 19.00'da Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

“Fethiyespor’u layık olduğu yere HEP BİRLİKTE taşıyacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, pazar günü oynanacak olan kritik Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kritik Maçı Vartemel Yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü 19.00’da Menemenspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Muğla Barajları Çok Kritik Seviyede

Muğla’da baraj seviyeleri son yılların en düşük seviyelerinde seyrederken Geyik Barajında yüzde 16, Mumcular Barajında yüzde10 seviyelerinde su kaldı. Barajlar çok kritik seviyelerde seyrederken, Meteorolojiden edinilen bilgiye göre ise geçtiğimiz yıllarda Eylül ayında yaşanan yağışlar bu yıl gerçekleşmedi ve önümüzdeki günlerde de yağış beklenmiyor.

Muğla’da Su Kaynakları Azaldı

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Muğla’ya düşen yağışların azaldığını, yeraltı su kaynaklarının geçtiğimiz yıllara oranla gittikçe düştüğünü ve baraj doluluk oranlarının kritik seviyede olduğunu belirterek su tasarrufu yapılmasına vurgu yaptı. Ülgen ayrıca Bodrum’da DSİ hatlarından kaynaklı ortaya çıkan su sorunu hakkında açıklamalar yaptı.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN ÇOK KRİTİK GALİBİYET

İdarî ve malî yönden zor günler geçiren, hocası istifa eden, yabancı oyuncularından birisi ülkesine dönen Fethiye Belediyespor, tüm bu sıkıntılara rağmen, ligin son sırasında yer alan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 77 - 85'lik galibiyetle dönmesini bildi.

Fethiye Belediyespor’dan kritik galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor evinde ligin üst sıralarında bulunan Bornova Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 97-89 kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

Fethiyespor Tepecik’e hazırlanıyor

Fethiyespor 20 Mart Pazar günü saat 14’te Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik maçlardan birine çıkacak olan lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Kritik maçın kazananı Fethiyespor

Fethiyespor evinde ligde 3. sırada bulunan Orduspor 1967 ile karşılaştı. Kritik maçı lacivert beyazlılar Ali Han’ın güzel golü ile 1-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı yaklaşık 3000 taraftar izledi. Galibiyetin ardından lacivert beyazlılar puanını 52’ye yükselterek ligde ki yerini korudu.

Demirtaş, “Tüm esnaflarımız hizmet görecek”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanması gerektiğini belirtti. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret ederek, "Odamız ve iştirakleriyle ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek" dedi.

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak”

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak” Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanamadığını belirterek, “Odamız ve iştiralarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek” dedi.

Kabine toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı başladı. Kritik toplantıda koronavirüs salgınındaki vaka artışı ve aşılamada son durum değerlendirilecek. Yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceği ise toplantıda netlik kazanacak.

Kritik maçta kazanan olmadı 0-0    

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında lider Belediye Kütahyaspor ile karşılaştı. Zaman zaman sert geçen karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. 

Basketbolda final haftası 

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kalmışken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kümede kalma mücadelesini ısrarla sürdürüyor. Geçen hafta sonu kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanan LH Fethiye Belediyespor, bu Cumartesi günü İstanbul’da Bahçeşehir’e konuk olacak. LH Fethiye Belediyespor ile Bahçeşehir arasındaki maç Cumartesi günü saat: 13.00’te Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Zor soru: Galatasaray mı Fethiye mi ?

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı 82-81 kazanarak umutlarını sürdürdü. Son saniyeye kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen maçı LH Fethiye Belediyespor, sayı kralı Ricardo Ledo'nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanmayı başardı. 

Kritik maç hafta sonu

ING Basketbol Süper Ligi'nde tutunabilme mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u bu hafta sonu zorlu bir maç bekliyor. ING Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde ligin orta sıralarında yer alan Empera Halı Gaziantep’i konuk edecek.

Kritik maçın kazananı LH Fethiye Belediyespor 98-89

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor büyük önem taşıyan maçta, Ormanspor ile karşılaştı. Alt sıraları ilgilendiren kritik müsabakadan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 98-89 galip ayrıldı.

Nedir hakemlerdeki Fethiye alerjisi ?

Pandeminin tüm Fethiye ekonomisini vurduğu bu zor günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele etmeye çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir yandan da hakemlerle baş etmeye gayret ediyor. Ligin sonu yaklaştıkça ve maçların telafisi kalmadıkça, “Süper Lig’e Anadolu’dan katılan tek ilçe takımı” konumundaki LH Fethiye Belediyespor aleyhinde kritik anlarda verilen kararlar ligin düşme hattının kaderini yakından etkiliyor.

Pınar Gültekin cinayeti davasında kritik gün: Olay yerinde keşif yapılacak!

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde kritik gün!

LH Fethiye Belediyespor kritik virajda

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 13. hafta karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek. İstanbul temsilcisi son 6 maçından mağlubiyetle ayrılırken, 16 puanla 11. sırada bulunuyor. Temsilcimiz ise 15 puanla 15. sırada yer alıyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor - Bahçeşehir Koleji maçı saat 15.15’te Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak.

Bayramda Yasak Olacak mı?

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor, Kurban Bayramı öncesi kritik toplantı. Bakan Koca açıklamalarda bulunacak.

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Görev Değişimi

Ege Denizi’nin kritik noktalarından biri olan Bodrum bölgesinde, karasularının güvenliği için gece gündüz sahada olan Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığında görev değişikliği oldu.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne 5 Yeni Müdür Yardımcısı

Yangın sezonu kapsamında Türkiye'nin en kritik bölgelerinin başında gelen Muğla Orman Bölge Müdürülüğü'ne 5 yeni müdür yardımcısı atandı. Muğla bölgesine atanan yeni müdürü yardımcıları görevlerine başladı.

Ramazan Bayramında Sokağa Çıkma Kısatlaması Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında bayramda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı belirterek, "23-24-25-26 Mayıs'ta, 81 ilimizden tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır."dedi.

Tarımsal Girdilerde Kapıya Servis Dönemi Başladı

Çiftçilerin Korona virüs salgını sürecinde çok kritik bir üretim sezonuna girdiğini söyleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO-TAR aracılığı ile çiftçilerin kullandığı gübre, tohum, ilaç ve alet-makine gibi tüm girdi ürünlerini çiftçilerin kapısına servis yaptıklarını ve gübre hariç girdi ödemelerinde 3 aydan 6 aya kadar esnek ödeme imkanı sunduklarını duyurdu.