Kültür Evleri Haberleri

Kültür Evleri Haberleri

2023 Yılında 50 Bin Kişi Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Kültür evleri 2023 yılında 50 bin 783 kişiyi ağırlarken kültür evlerinin açıldığı günden bu güne 166 bin 783 kişi ziyaret etti.

BAŞKAN GÜMÜŞ; “ÜRETTİĞİMİZ ZEYTİNYAĞINI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ”

Menteşe Belediyesi kendi mülkiyetinde bulunan 3 binden fazla zeytin ağacından elde ettiği 4 ton zeytinyağını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya hazırlanıyor. Farklı litrelerde şişelenerek hazırlanan zeytinyağları ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra belediyeye ait Aşevi ve Kültür evlerinde de değerlendirilecek.

Kültür Evlerinin Dezenfeksiyonları Belediye Ekiplerince Yapılıyor

Koronavirüs’ün (Covid-19) ülkemizde görüldüğü ilk andan bu yana pandemiyle etkin bir şekilde mücadele eden Menteşe Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kademeli normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte hizmete açılan Menteşe Belediyesi işletmeciliğindeki kültür evlerinin dezenfeksiyonları belediye ekiplerince her gün yapılıyor.

Menteşe’de Korona Seferberliği

Menteşe Belediyesi bünyesindeki Atapark Kafe, Kültür Evleri, Çocuk Bilim Parkı, El Ele Butik ve Aşevi, Koronavirüs dolayısıyla geçici bir süreyle kapatıldı.