Liste Haberleri

Liste Haberleri

Saatcı: “İdeallerimiz Uğrunda Kırgınlıklarımızı Bir Kenara Bırakacağız”

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Seydikemer’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de İyi Parti’nin Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; İyi Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de CHP’nin Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Fethiye’de 371 Sandıkta 129 Bin 565 Seçmen Oy Kullanacak

Fethiye’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. Toplam 371 sandıkta 129 bin 565 seçmenin oy kullanacağı belirtildi.

Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Baykuş, güven tazeledi

Fethiye Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapıldı. İki listenin yer aldığı seçimde mevcut başkan Osman Baykuş güven tazeledi

Muğla’nın toplam kredi borcu ne kadar?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından hazırlanan verilere göre; Ege’nin en çok ve en az borcu olan şehirler belirlendi. Muğla, bu listede 115.405.217 TL ile üçüncü sırayı aldı.

Fethiyespor İtiraz Etmişti, Sonuç Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10 Eylül’de oynanan GMG Kastamonuspor maçındaki 'Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye'ye bile getirmediği' futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili yaptığı itiraz Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı itiraz, alınan karar sonucu reddedildi.

Türkiye’den sadece Fethiye’yi listeye aldılar

İngiliz The Times Gazetesi, ekimde tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Muğla’nın Fethiye ilçesi listeye ikinci sıradan girdi.

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Üniversite Tercih Dönemi Yarın Sona Eriyor

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınıyor.

Üniversite Tercih Dönemi Başladı

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. ÖSYM takvimine göre üniversite tercihleri bugün başladı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı Tlos'u Ziyaret Ettiler

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Likya Bölgesi olarak bilinen coğrafyanın en eski yerleşim alanlarından, Unesco Dünya Mirası Geçici Listesi’ndeki Tlos Antik Kenti’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Muğla Milletvekili Özdağ Saadet’li mi olacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden 4. Sıra Muğla milletvekili seçilen Gelecek Partili Selçuk Özdağ seçildikten sonra Muğla’yı unuttu. 

Togg'a ilk zam geldi! İşte güncel Togg T10X fiyat listesi

Türkiye'de sıfır otomobil fiyatları artarken geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Togg T10X fiyatlarına da ilk zamlar yansıdı. 5 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak güncel Togg T10X fiyat listesi açıklandı. 

Dolar 26 Liradan İşlem Görüyor

'Dolar bugün kaç TL?' sorusu hafta boyunca yükseliş gösteren kur sonrası vatandaşların sorduğu sorular arasında yer aldı.

“Tohum Bizden, Hasat Sizden” desteği

Milas Belediyesi, üretim yapan küçük aile işletmelerini desteklemek için P Hibeli Mısır Tohumu desteğinde bulunacak. 2023 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) veya Milas Ziraat Odası kayıt belgesi, hayvan varlık listesi ve kimlik fotokopisi ile şahsen yapılacak başvurular sonucunda desteklemede bulunulacak.

AK Parti yönetiminin görev listesi:

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu üyelerinin görev dağılımı belli oldu.

Tilkici, “Her zaman partimizin arkasındayım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, milletvekili adayları listelerinin açıklanmasının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

AKP ve CHP’de mevcut vekiller listenin dışında kaldı

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu

Listede dikkat çeken ayrıntı; dört milletvekili listenin dışında kaldı

14 mayıs genel seçimlerinde partilerin milletvekili listeleri belli olmaya başladı. Chp’de 7 kişilik listenin belli olmasıyla birlikte Muğla’da görev yapan cumhuriyet Halk Partisi milletvekilileri listede yer almaması dikkat çekti.

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI AÇIKLANDI

İyi Parti Muğla milletvekili aday adayları listesi belli oldu.

SEÇMEN LİSTELERİ BUGÜN ASKIYA ÇIKARILACAK

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurular dün başladı. Seçmen listeleri de bugün askıya çıkarılacak. Peki, 14 Mayıs’a kadar süreç nasıl olacak?

HASAR, “BİZ ENGELLİ BİREYLER SADECE SİYASİ VİTRİNLERDE KONU MANKENİ OLMAK İSTEMİYORUZ”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde; genel nüfusun yüzde 12’sini oluşturan Türkiye’deki engelliler siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Milletvekili listelerinde engelli vatandaşlara da yer verilmesini” istedi