Lüks Yat Haberleri

Lüks Yat Haberleri

LÜKS YAT ALEV ALEV YANDI

Göcek D Marin’de sabaha karşı bir teknede çıkan yangın kıyı emniyeti tarafından söndürüldü.

MAVİ TUR PROFESYONELLERİ VE LÜKS TEKNELER D-MARİN GÖCEK’TE BULUŞUYOR

Akdeniz yat turizminin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen TYBA Yacht Charter Show’un üçüncüsü D-Marin Göcek ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 6-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek TYBA Yacht Charter Show’da, 60 lüks yat görücüye çıkarken 17 ülkeden ve Türkiye’den yüzlerce broker yat profesyonelleriyle bir araya gelecek.

Bodrum yapımı lüks yat denize indirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üretilen 37 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki lüks yat, düzenlenen törenle denize indirildi.

Turizm cenneti Bodrum cehenneme döndü

Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyeleri sorumluluğunda olan mevcut alt ve üstyapı, artan nüfus karşısında yetersiz kalıyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin turizmde söz sahibi ilçelerinden biri olan Bodrum’da, çevre kirliliği skandallarına bir yenisi daha eklendi. Tur teknelerinin ve lüks yatların bağlı olduğu Bodrum Marina’ya lağım suyu akıyor.

Havalar Isındı Ege Kıyıları Şenlendi

Havaların ısınması ile birlikte, dünyaca ünlü yatlar Türkiye’ye gelmeye başladı. Her yıl binlerce yerli ve yabancıya ait lüks yatların uğrak yeri olan Ege kıyılarını bu sezon ilk ziyaret edenler arasında Titan, Melek ve Miss adlı tekneler oldu.

100 Milyon Dolar Değerindeki Ultra Lüks Yat Bodrum’da

Hudut kapıları açılır açılmaz Bodrum’a milyon dolarlık yatlar yanaşmaya başladı. Dünyaca ünlü Rus milyarder Alexander Grigoryevich Abramov’un ultra lüks yatı Titan’da yalıkavak açıklarına demir attı. 100 milyon dolar değerindeki ultra lüks yat görenleri kendine hayran bıraktı.

Yüzen Saraylar İçin Kaynak Töreni Düzenlendi

Bodrum’a 20 milyon Euro kazandıracak olan 2 adet lüks yatın yapımı törenle başladı. Bodrum ekonomisinin can damarlarından biri olan yat imalat sektörüne haraket getirecek yatların ilk kaynağı törenle yapıldı.

Dubai Şeyhi’nin Yatına 2 Milyon 200 Bin Liralık Yakıt

Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim’in milyon dolarlık yüzen sarayı “Radiant”, Bodrum’a demir attı. 15 tanker yakıt alan ultra lüks yatın 2 milyon 200 bin lira ödediği öğrenildi.

Fethiye’ye Gelen Lüks Yata 230 Bin Litre Yakıt İkmali Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen Meksikalı milyarder Alberto Bailleres’e ait 93 metre uzunluğundaki 'Mayan Queen B' isimli lüks yat 230 bin litre yakıt aldı.

Mega Lüks Yat ’Faith’ Marmaris’ten 200 Bin Litre Yakıt Aldı

Cayman Adaları bayraklı mega lüks yat ’Faith’ 200 bin litre yakıt almak için Marmaris limanına demirledi. Sabah saatlerinde başlayan yakıt ikmali yaklaşık 7 saat sürdü.