Madde Ticareti Haberleri

Madde Ticareti Haberleri

Kırmızı bültenle arama kaydı bulunan 56 kişinin yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kafes 28 Operasyonu" ile 18 ülke tarafından haklarında Interpol'ün kırmızı bültenle arama kaydı bulunan 56 kişinin yakalandığını bildirdi.

Uyuşturucu tacirleri yakalandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan A.A ve İ. isimli şahıs evlerinden çıkarken yakalandı.

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği 5 şahsı yaptığı operasyonda çok farklı çeşit uyuşturucuyu ile birlikte piyasaya süremeden suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu satıcısı yol kontrolünde yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

Zehir tacirlerine ağır darbe: 2 kişi tutuklandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyenlere yönelik operasyonlarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar neticesinde Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen İ.E. ve M.Y.’nin tutuklandığı öğrenildi.

Jandarma tarafından yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Evinde kenevirle yakalandı

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla bir kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu ticaretine 2 tutuklama

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekiplerince, Uyuşturucu Madde Ticareti suçuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Milas, Muğla ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Zehir Taciri Uslanmıyor

Uyuşturucu madde ticaretinden hükümlü bulunduğu cezaevinden firar eden F.Ö. Bodrum’da yine uyuşturucuyla yakalandı.