Meclis Üyeliği Haberleri

Meclis Üyeliği Haberleri

Fethiye’de MHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’ndan seçime giren ve meclis üyeliğine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri, Fethiye Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Muhammet Kökten, İstifasını Verdi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

İYİ Partili Ecz. Özdemir Muğla’yı Adım Adım Geziyor

Bodrum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliğinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

İLÇE BAŞKANI KOVANCI, MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turhan kovancı, Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

Başkan Adayı Kökten, projelerini hayata geçirecek

28 Mayıs Cuma günü yapılması planlanan ancak pandemi nedeni ile ileri tarihe ertelenen Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin olağan genel kurulunda Başkanlığa Aday olan Turizmci Muhammed Kökten, projelerini bir bir hayata geçirmek için çalışmalara başladı. FTSO Meclis Üyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Turizmci Muhammed Kökten, Ölüdeniz Lagününün dip temizliği için bir proje başlattıklarını ifade ederek, “Çalışmalarımıza başladık. Lagünün içerisine karadan gelen tüm atıkları toplatarak, Ölüdeniz Lagününü kullanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

CHP’li Dursun Kaplan’dan, Başkan Osman Gürün’e Eleştiri!

Muğla’daİl Genel Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği yapan CHP’li Marmaris Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, hem seçimlerden hem de sel ve su baskınlarından dolayı tepki gösterdi. Bu durum CHP Muğla’da neler oluyor dedirtti.

Seydikemer Belediye Meclisinde Yeni İsim Göreve Başladı

Seydikemer Belediye Meclisinde AK Partili Yusuf Yiğit’in yaşamını yitirmesinin ardından meclis üyeliğine  Yusuf Yiğit’in yerine Veli Türk getirildi.