Muhteşem Konser Haberleri

Muhteşem Konser Haberleri

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Fethiye'de Athena'dan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

Buray Menteşe Halkını Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Ali Tunç’tan Sahil Bandı’nda Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti.

BARIŞ MANÇO VE CEM KARACA ANISINA MUHTEŞEM KONSER

Anadolu Rock müziğinin aramızdan ayrılan efsanevi iki ismi Barış Manço ve Cem Karaca için Fethiye Belediyesi tarafından anma konseri düzenledi. Konsere vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken gecede Barış Manço ve Cem Karaca'nın birbirinden değerli eserleri seslendirildi.

ALİ TUNÇ’TAN ÇALIŞ’TA MUHTEŞEM KONSER

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti. Çalış’ta toplanan yüzlerce vatandaş, Çalış Sahili’nde şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Ali Tunç’tan muhteşem konser

Fethiye Belediyesi tarafından, 3 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, 20.30 ila 21.30 saatleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç sahnesiyle devam etti.