Öğrenci Yurtları Haberleri

Öğrenci Yurtları Haberleri

Vali Akbıyık'tan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi öncesi Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

CHP’li Zeybekoğlu'ndan AK Partili Mete'ye cevap

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin geçtiğimiz günlerde Kötekli Mahallesi’ne yapılan öğrenci yurtlarında su ve kanalizasyon işlerinde gecikmeler olduğu gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren açıklamalarına cevap verdi. Zeybekoğlu, “Tamamı doğru olmayan bilgilerden oluşan, adı basın açıklaması olan ve işin enteresan tarafı da devletin bir yatırımını yanına yine devletin müdürlerini de alarak kendini milletvekili ya da bakan zannederek inceleyen bir il başkanı. Daha yatırımların içeriği hakkında bilgin yok ama bol keseden sallıyorsun.” dedi.

Karantinadaki Vatandaşlardan Devlete Teşekkür

Almanya’dan Muğla’daki KYK'ya bağlı öğrenci yurtlarına yerleştirilen ve 14 günlük karantina sürecinin bitimine 2 gün kalan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı ve diğer yetkililere teşekkür etti.  

Umreden Gelenlerin Karantina Süresi Uzatıldı

Umreden dönen ve öğrenci yurtlarında 14 gün karantinaya alınan vatandaşların gözlem süresi bir hafta daha uzatıldı.

Muğla'da Öğrenci Yurtları Olası Karantina Tedbiri İçin Boşaltılıyor

Yurt dışından gelecek ve 14 gün boyunca gözetim altına alınacak vatandaşlar için ülke genelinde bazı öğrenci yurtları tahsis edilirken, Muğla'da da tedbir amaçlı hazırlıklar başladı.