Ölüdeniz Belcekız Plajı Haberleri

Ölüdeniz Belcekız Plajı Haberleri

Ölüdeniz’de Tatilci Yoğunluğu

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi’nde tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Güç Birliği Platformu'ndan Basın Açıklaması

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Ölüdeniz Belcekız Plajı’nda turizm sezonu ortasında da devam eden izne ve yönetmeliklere aykırı yapılaşmaya tepki gösterdi.

BAŞKAN KARACA MUHTARLARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ölüdeniz Belcekız Plajında tertip ettiği akşam yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir ara geldi. 

Ölüdeniz'de batan tekneden acı haber geldi

Fethiye Ölüdeniz Belcekız plajında tur teknesinin batması sonrası yaralanan 2 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AK Partili Öztürk, yamaç paraşütü pilotlarının sorunlarını dinledi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ölüdeniz Paraşüt Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akçay, Başkan Yardımcısı İsmail Kurt’tan Belcekız Plajında ki iniş noktaları ve pilotların genel sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Ölüdeniz Belcekız Plajında ki tüm iniş alanlarını birlikte gezen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, kooperatifin hazırladığı proje hakkında da bilgiler aldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Yararlı bir görüşme yaptık. Kooperatifin sorumluluklarını, sıkıntılarını yerinde görmüş olduk” dedi. 

Ölüdeniz’in dibi tertemiz

Turizm sezonuna girilirken 'Sıfır Atık' projesi kapsamında Ölüdeniz'de deniz dip temizliği gerçekleştirildi. Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından Ölüdeniz Belcekız Plajı ve Kumburnu Tabiat Parkı Plajında değişik noktalarda dalış yapan 3 dalgıç, deniz dibi temizliği etkinliğine katıldı. Dalgıçlar, yaklaşık 2 saat boyunca deniz dibinde atık ararken fazla bir atık çıkmaması büyük dikkat çekti. Deniz dibinden az sayıda bira ve pet şişeler ile eskimiş halatlar çıkartılırken 'Ölüdeniz'e Mavi Yakışır' sloganıyla dalış yapan dalgıçlar “deniz dibi harika ve temiz. Ufak tefek şişe ve çöpler vardı onları da çıkardık” ifadelerini kullandılar.

Ölüdeniz’de At turu

Turizm sezonu Fethiye’de yavaş yavaş kendini hissettirirken Ölüdeniz Belcekız plajında tozu dumana katan atlar çevredeki yerli ve yabancı tatilciler tarafından ilgi ile izlendi.