Önlem, Haberleri

Önlem, Haberleri

Avukat Kaçar, ‘Dolandırıcılara dikkat’

Son zamanlarda artan avukat isimleri kullanılarak vatandaşlardan para istenilmesi konusu hakkında Fethiye’de görev yapan Avukat Hayri Can Kaçar, vatandaşları uyardı.

‘Orman Yangınlarıyla Mücadele’ toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında ilgili kurum amirleri ve yetkililerin katılımıyla “Orman Yangınlarıyla Mücadele” toplantısı gerçekleştirildi.

Naci Görür, son depremden sonra korkutan uyarılar yaptı

4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Karayiğit, Yangın Riskine Karşı Uyardı

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, anız yakma konusunda çiftçilere uyarıda bulundu.

ŞEFİKA PEKİNDE DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem güçlendirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda dersler Gazi İlkokulu’nda devam edecek.

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Ölüdeniz'de 'bidonlu' önlem alındı

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesinde olası orman yangınlarına karşı yol kenarına su dolu bidonlar konuldu.

Milletvekili Erbay, acil önlem alınması çağrısı yaptı

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, 15-22 Nisan Turizm Haftası’nı kutladı.   Turizm sektörünün döviz girdisi, istihdam ve bağlı sektörlerle birlikte önemli bir ekonomik sektör olması açısından Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıdığını söyleyen CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Covid-19 salgını nedeniyle 2020 sezonu beklenenin altında geçti. Ancak gerekli önlemler alınmadığı taktirde 2021 sezonu da olumsuzluklarla geçecek. Turizm sektörü temsilcileri bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını bekliyor.” dedi.