Park Bahçe Haberleri

Park Bahçe Haberleri

Akdenizli’nin girişimiyle yeni bir çocuk parkı hizmete açıldı

Seydikemer ilçesi Seki Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Akbaş Sokak'ta, vatandaşların talebi üzerine Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’nin girişimiyle yeni bir çocuk parkı hizmete açıldı.

Mevsimsel Bakım, Temizlik Ve Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

Menteşe’de Hasat Şenliği

Menteşe Belediyesi kendi arazilerinde yetiştirdiği 6 ton buğdayı hasat şenliğinde yerel üreticilere dağıttı. Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde yapılan hasat şenliği buğday dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İl ve İlçe Başkanları, meclis üyeleri, yerel üreticiler ile vatandaşlar katıldı.

Seydikemer güzelleşiyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe Birimi ekiplerince yeni köprü ve bisiklet yürüyüş yolu başlangıcında çiçek ve ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Marmaris Halk Plajında Hummalı Hazırlık

Marmaris Belediyesi, 4 günlük kısıtlamada da boş durmadı. Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Destek Hizmetleri müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında çalışmalar gerçekleştirdi. Halk plajında da çalışmalar büyük bir hızla sürdürüldü.