Plan Haberleri

Plan Haberleri

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Üç tanesi gündem dışı olmak üzere 9 madde oy birliği ile geçti.

Fethiye Rotary Kulübü Yeni Başkanını Seçti

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Denizatı Restoran’da düzenlenen programda bir araya geldi. Başkanlık devir teslim töreninin yapıldığı toplantıda Hüseyin Nazlıel, Fethiye Rotary Kulübü 2024-2025 dönemi başkanı seçildi.

Müdür Kıroğlu, ‘Engelli vatandaşlar bizim için kıymetli’

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile engelli vatandaşların kolaylıkla denize girmesi için planlanan Engelsiz Denize Girme Platformu’nun montajı Akmaz Plajı’nda yapıldı.

Fethiye Ölüdeniz’de Bölgesel Sektör Sorunları Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Ölüdeniz bölgesel toplantısında, Ölüdeniz’de faaliyet gösteren işletme sahipleri Muğla Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, MUSKI, Fethiye Belediyesi ve Jandarma yetkilileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini birebir aktardı.

Fethiye Ziraat Odası Olağanüstü Toplandı, Başkan Karayiğit’ten Sert Açıklamalar

Fethiye Ziraat Odası bugün olağanüstü toplanarak meclis toplantısı yaptı. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Tarım ve Orman Bakanlığı ve TMO tarafından açıklanan hububat fiyatlarının çiftçilere yeterli olmadığını belirterek, fiyatların yeniden revize edilmesini istedi.

Seydikemer’de Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

‘Orman Yangınlarıyla Mücadele’ toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında ilgili kurum amirleri ve yetkililerin katılımıyla “Orman Yangınlarıyla Mücadele” toplantısı gerçekleştirildi.

Fethiye’de yaşam kalitesi artacak: Yol üstü otopark, alternatif yollar, feribot, yeni otogar

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada Fethiye'nin trafik sorunlarını hafifletmek ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli projeler hayata geçireceklerini duyurdu.

Fethiye Belediyesi Vatandaşa Anket Açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi, 2025-2029 yılları için stratejik planı dış paydaş anketini vatandaşlar için açtı.

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclisi, Alim Karaca başkanlığında yapıldı

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Osman KOCAMAZ’ın 13/05/2024 tarih ve 23961 sayılı dilekçesindeki talebine istinaden; Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kaya Mahallesi, 199 ada 70 parsel nolu 6.159,01 m2 yüzölçümlü taşınmazın, Mülkiyeti Belediyemize ait 301,22 m2’lik hissesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili hükümlerine göre satışının yapılıp, yapılmayacağı hususuna ilişkin Meclise havaleli madde oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Karaca, ‘tasarruf tedbirleri’ ile ilgili açıklamalarda bulundu

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, haziran ayı belediye meclis toplantısı sonrasında, hükümetin açıkladığı ve 3 yıl sürecek ‘tasarruf tedbirleri’ konusuna değindi.

Hayvan Hakları Konusunda Fethiye Belediyesi’nin Duruşu Net

Fethiye Belediyesi Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu üyeleri, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Yasası'nda, Tarım ve Orman Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın işbirliğiyle yapılması planlanan değişiklikler hakkında ortak bir basın toplantısı düzenlediler.

Fethiye’de LGS toplantısı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında, 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili toplantı gerçekleştirilerek alınacak tedbirler görüşüldü. Kaymakam Ertaş, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Encümen seçimleri yapıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye meclis üyeleri Hakan Büyükaydın ve İsmail Cezayirlioğlu ile birlikte Antalya’da gerçekleştirilen Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi 11’inci dönem ilk toplantısına katılım sağladı. 

Zafer Partisi Fethiye İlçe yönetim kurulunun istifasının ardından , Fethiye İlçe Başkanlığına iş adamı İbrahim Çınar atandı.

İbrahim Çınar, Zafer Partisi Muğla İl teşkilatında ilçe başkanları ve il yönetim kurulunun katılımıyla düzenlenen toplantıda mazbatasını aldı. İbrahim Çınar Toplantıda, ’Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın atamasıyla göreve geldim. Kendi evinde bizleri ağırladı. Sizlerle birlikte uzun süre inşallah birlikte çalışırız.’ dedi.

Erken Teşhis hayat kurtarır, Geç kalma erken gel

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Patlangıç Mahallesi’nde kanser taraması yaptı. Doktor, ebe ve hemşireler; Patlangıç Mahallesi 3 No’lu Aile Sağlı Merkezinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının yönlendirmesiyle toplanan vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemini anlattı.

FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi’ne katıldı. 

FTSO'da ihracatçı üyelere bilgi verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda, Ege İhracatçı Birlikleri uzmanları, ihracatçı üyelere ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verdi. 

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel bilgilendirme toplantısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Muğla'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı yapıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Fethiye’de ‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Dastar Ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Rengarenk Görüntülerle Başladı

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali rengarenk görüntülerle başladı. Festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında bilimsel paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

Fethiye’de bulunan büyüleyici hayalet köy

Fethiye'nin tarih kokan beldelerinden olan Kayaköy, yüzyıllardır varlığını sürdüren antik bir kent. Kayadan yapılmış evleri ve senelerdir yapısını koruyan mimarisiyle tatil planlarının vazgeçilmezi olan kent, şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için oldukça ideal bir seçim. Terk edilmiş olan köy şimdilerde adeta hayalet bir köyü andırıyor. Peki, Kayaköy neden terk edildi? Kayaköy'ün tarihi ne?

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.