Polis Ve Jandarma Ekipleri Haberleri

Polis Ve Jandarma Ekipleri Haberleri

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Seydikemer’de feci kaza 1 ölü, 4 yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. Kazada araçlarda sıkışan yaralılar Seydikemer itfaiye grup amirliği ekipleri tarafından çıkartıldı. Karayolu savaş alanına dönerken polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde geniş çaplı önlemler aldı.

Fethiye’de emniyetten sabaha kadar korona nöbeti

Fethiye’de sokağa çıkma kısıtlamasında ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma ekipleri sabaha kadar nöbet tutarken, vatandaşların büyük bir bölümü tam uyum gösteriyor. Akşam 21.00’de başlayan kısıtlamada polis ve jandarma ekipleri sokak ve caddelerde görevalırken, vatandaşlar da anında evlerine çekilince sokak ve caddeler büyük bir sessizliğe büründü. Kısıtlama sabah saat 05.00’e kadar devam ederken, kısıtlama kapsamına girmeyen görevliler ise pandeminin çemberinin daraldığını, kısıtlamaların daha da arttırılması gerektiğini ifade ettiler.

Datça’da Polis Ve Jandarma Sokağa İnip Birlikte Maske Dağıttı

Muğla'nın Datça ilçesinde, korona virüs pandemisi önlemleri kapsamında polis ve jandarma ekipleri, kentteki cadde ve sokaklarda vatandaşlara maske dağıttı.

Datça Girişinde Sürücüler Bilgilendiriliyor

Muğla’nın Datça ilçesi girişinde, Korona virüs önlemleri kapsamında denetimlerini sürdüren polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri bilgilendiriyor.